Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mas iskolaban is ez van? 2....

Mas iskolaban is ez van? 2. Osztaly, mar elegem van pedig csak most kezdodott a tanev!

Figyelt kérdés
Olyan feleskeges baromsagokat kernek,pl a Hetszinvarazs tankonyv 17. Oldalarol at kell masolni a fuzetbe az orarendet es olvasni kell. Mi a fenenek? Nem is az o oraraendjuk. Mas iskola is ker ilyen hulyeseget? Ja es semmi beirasa nincs a peldas viselkedesu gyerekemnek,de a magatartasa 4es lett,allitolag beszelget oran. Biztos szokott,nem vedem,o amugy azt mondja,hogy a padtarsa nezte a dolgozatat es szol h ne nezze,meg kerdezgetik es o csititja oket,mert kapott mar tavaly mas miatt fekete pontot. Ja es meg szeptember 30 van es mar 15!!!! Osztalyzat van az ellenorzoben. Tavaly volt olyan tantargy,hogy lapozni kellett,mert betelt jegyekkel. Nem elit iskola,semmi flanc. Tavaly is telt a hocipom,de mar most is tele van,lehet atviszem masik suliba. Meg mindig tanulunk,o masolja a hulye orarendet,mar masfel oraja szivunk,mert nekem is itt kell ulni segiteni. Csak a mi iskolank ilyen hulye vagy ez a normalis? A nyari hazi 20 oldal matek volt es 10 mese,2 mondatos masolassal mesenkent,iden le is osztslyoztak a nyari hazit. Eszem megall!!!!
2014. szept. 30. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Bár én 8. osztályos vagyok most, de emlékszem, hogy nálunk alsóban is ugyanezek voltak a feladatok. Másolni kellett folyamatosan. Utáltam :D
2014. okt. 1. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 10.-es vagyok és még mindig van,hogy kell másolni.Például töri és irodalmon.:D Ez van,sajnos ilyen a magyar oktatás.:/
2014. okt. 9. 08:20
 13/13 anonim ***** válasza:
én 22 vagyok, lány és rosszul vagyok az oktatástól amiket hallok. Azon gondolkozom milyen országba kéne szülni, ahol nem kötelező az oktatás, jobban szeretnék én tanulni a gyerekkel. a párom tanár volt, teljesen megutáltuk az egész rendszert. Ha a helyedben lennék, inkább megmondanám hogy magántanuló a gyerekem, és majd én foglalkozok vele, de sajnos ezt kevesen tudják megtenni anyagi okokból. Az oktatás nem arra megy ki hogy kihozzák a gyerekekból a legjobbat, ami bennük rejtőzik, hanem arra hogy értékes munkaerőt csináljanak belőle, és robotként éljék az életüket. persze a munka gyümölcséből alig jut majd nekik. Jobb ha erre felkészülsz! Erőt és türelmet kívánok!
2014. nov. 27. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!