Első osztályba induló gyereknek milyen iskolatáska-márka a legjobb?
Figyelt kérdés
Könyveit, uzsonnáját naponta fogja vinni. Nagy terhet bíró, könnyű, ergonomikusan kialakított, gerincet védő típusra gondoltam.2013. júl. 2. 23:15
11/18 anonim 

válasza:

Mindenképpen Budmil, alsós gyerekeknek az a legmegfelelőbb.
12/18 anonim 

válasza:

1,5 évig kockatáskám volt, majd 3 évig egy noném budmilformájú, 5. Ben kaptam egy vagány budmilt, egyetemig hordtam, aztán utána már suliba csak azért nem, mert annyira leépült a10 év alatt...
Ezek szerint még mindig a Budmil a tartós...:)
Szerintem ezek a húzhatósak annyira nem praktikusak, viszont ha nagyon kistermetű, akkor hasznos...nagyon nehéz volt a táskám mindig is..
13/18 anonim 

válasza:

Szerintem több rekeszes legyen,és KÖNNYŰ.
14/18 Síva36 válasza:
Én a Budmilt ajánlóm.Nézz körül az oldalunkon,hogy milyet akar a gyerkőc: [link]
15/18 anonim 

válasza:

Mi 1 osztályba vettünk egy hiper-szuper hercegnős hátizsákot..2 évet bírt ki úgy ,hogy évközbe el kellett vinni megcsináltatni..aztán lett egy gurulósa 3 osztályba. 2 évig használta, nem volt semmi baja sem, csak nagyon nehéz volt maga a táska is, ha meg még bele pakoltunk majd megszakadt. Meg csak a suli előtt tudta húzni, a suliba nem,mert lépcsőzni kellett és túl sokan voltak a folyosón ahoz, hogy húzni tudja. 5.be kapott egy Nike táskát..8. osztályig HIBA NÉLKÜL kibírta, szerintem tovább is bírta volna, de 9.be úgy döntött a lányom, hogy új tását szeretne, mégis csak középiskolás lesz. Szintén Nike-t vettünk. Eddig nem volt rá panasz. Szerintem érdemes drágábbat, de jobb minőségüt venni. Cipővel is ez a tapasztalatom. Inkább 1 Nike 2 év alatt, mint havonta új kínais, mert tönkremengy....
16/18 anonim 

válasza:

Nekem budmil volt. aztán félévkor kaptam egy hercegnőset a printkerből. Fontos,hogy széles legyen a pántja és vannak ilyen nagy csatosak azt nem ajánlom,mert nehéz kinyitni és becsatolni (én nagyon sokszor odacsíptem az ujjamat)
17/18 anonim 

válasza:

Budmil.:) Most Ormi-s van, de a Budmil örök kedvenc, ha kapok majd új táskát, akkor Budmilos lesz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!