Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Azt hallottam, hogy jövőre a...

Azt hallottam, hogy jövőre a felsősöknek is kötelező lesz az egész napos iskola?

Figyelt kérdés
Ti hallottatok már erről valamit?
2013. máj. 17. 20:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nálunk egyébként is van tanulószoba, de a felsősök nemigen rajongnak érte. Ha nem teszik kötelezővé a délutáni sulit, akkor nálunk nagyon kevesen maradnának ott.
2013. máj. 30. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Fiaidnak nem tud, nem akar igazolást adni az igazgató? Ez azért még sem működik, hogy évekig tanulnak hangszeren (ráadásul évekig fizetted) és most hopp, abba kell hagyniuk, mert ilyen rendszert vezetnek be ... még jó hogy nálunk ez nincs ...
2013. máj. 30. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Bár még nem hallottam róla, azért nem tartom igazságosnak, ha pl. ezért a gyerek különóráit kell megtiltani. És az első hozzászólónak : Nálunk alsóban kötelező tanítás volt du.4-ig. 1-2 lyukas óra, majd 2 tanóra. ( nálunk a sakk, virágkötészet, bábozás, néptánc, néprajz ugyanolyan kötelező óra volt, mint pl. a matek). Felsőben már csak tanulószoba volt, de ritkán maradtam ott, és nem volt kötelező...
2013. jún. 7. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, ez lemaradt.. Nem a napközi volt kötelező ( ahol megírtuk a házit, stb,) hanem rendes tanítás, mint délelőtt.. Viszont nem kaptunk írásbeli házit hét közben..
2013. jún. 7. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!