Ti lógtatok már a suliból? Ha igen akkor volt valami komolyabb oka vagy csak egyszerűen nem akartatok bemenni?
Általános iskolában történt egyszer, hogy berágtam az egyik tanárra, fogtam, kidobtam a cuccaimat az ablakon (földszinti terem volt), majd én is utána és hazamentem.
A másik az volt, amikor egy olyan középsuliban kezdtem, amit ki nem állhattam, onnan már az elején ellógtam több alkalommal is. Végül másfél-két hónap múlva iskolát váltottam.
12 év alatt kettő óráról lógtam el.
De én legalább nem vagyok rá olyan büszke, mint itt a legtöbben...
általában akkor lógtam suliból, mikor sikeresen elaludtam. ilyenkor mentem a dokihoz, hogy iszonyatosan görcsölök, mert megjött. kaptam igazolást, és ennyi.
de volt olyan 'lógásom' is, hogy nagymamám kórházban volt, akkor szóltam az ofönek, hogy mi van, és jó e a háziorvos igazolása. kértem igazolást a dokitól, minden oké volt.
meg volt olyan is, hogy az egész napomat egy parkban töltöttem és olvastam, bár ez a nyári szünet előtt volt, akkor már úgyis csak pedáloztak a jobb jegyért a többiek, arra fölösleges volt bemenni. szintén szóltam ofönek, hogy nem megyek, mert sztem tök fölös. ezeket a napokat ő igazolta nekem... jó is kiskedvencnek lenni :)
de ha most visszamennék suliba tuti nem lógnék ilyen okok miatt, tök fölös, meg úgyis pótolni kell. akkor inkább megjegyzem az órán a dolgokat és kész.
11/13:
Ha nem kötelező a megjelenés, akkor hivatalosan nem számít lógásnak. Ellenben ha nehézségeid lesznek miatta a tanulásban, akkor így jártál.
Nem lógok, mert 1 nap legalább 7 órám van, tehát az 7 igazolatlan.
E-napló van, szóval keményen könyveli, nincs az, hogy esetleg elfelejtik beírni...
Szóval én sosem lógok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!