A BOMBARIADÓK miatt, mennyire félted a gyermeked?
Figyelt kérdés
Félted egyáltalán? Nem kéne több fegyveres őr, fémkereső kapuval? Van életbiztosítása?tegnap 13:50
11/16 anonim válasza:
246 iskola kapott fenyegetést, idáig egyetlen egyben sem találtak semmilyen robbanószerkezetet, valószínűleg nem is fogank találni, tehát ez egy teljesen alaptalan fenyegetés volt. Ne felejtsük el azt sem, egy ilyen körlevelet egy unatkozó tinédszer is tud csinálni, nem kell ehhez informatikusnak, vagy hírszerzőnek lenni.
12/16 anonim válasza:
A legkevésbé sem féltem ilyen szempontból. M.o túl kicsi és jelentéktelen ország, hogy terror támadás érje.
13/16 anonim válasza:
Semennyire hisz eddig sehol nem találak bombát.
14/16 anonim válasza:
Szerintem a terrorszervezetek nem fenyegetőznek, hanem már robbant volna egy iskola, egy gyerekcsínyben sem hiszek.
15/16 anonim válasza:
A riadó nem veszélyes. Max megfázik kint.
Emiatt miért féltsem?
16/16 anonim válasza:
Kevésbé féltem, mert ha a rosszul karbantartott suliban tűz lesz, legalább gyakorolták a kivonulást +1-szer.
Sokkal nagyobb az esélye hogy hazafelé a suliból baleset éri, minthogy a suliban érje igazi bombatámadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!