Igazolt hiányzások miatt miért piszkálja a tanár a gyereket?
Tegnap kapták meg a félévi bizonyítványt, negyedik osztály. A gyerekemet majdhogynem le**szta, hogy 105 hiányzás, ez megengedhetetlen.
Itthon mikor elmondta, majd felrobbantam. Miért kell emiatt a gyereket piszkálni? Hát nem jó kedvéből hiányzott.
Hát mit képzel hogy beteg????
Irónia off. Ötletem sincs, mire gondolhatott.
Igen, ezt tudjuk, hogy 250 óra hiányzás után osztályozó vizsgát kell tenni.
De a legjobb az egészben, hogy tudja az osztályfőnök, hogy októberben betegség miatt 3 hetet nem voltunk, amiből 1,5 hetet kórházban töltöttünk. Plusz még egyszer hányós-hasmenős vírus ami az egész osztályon átment.
Biztos, hogy csak ez? Ennyi hiányzás mellé milyenek a jegyei..? Nekünk tavaly 249 volt, vagy éppen hogy nem lógott bele a gyerek az osztályozóba(sok jóindulattal), de kitűnő volt, senkit sem érdekelt.
Én azt tudom elképzelni, hogy nem nagyon tanul jól a hiányzásai mellé, azt meg nem mondhatja ki hangosan a tanár, hogy neked ilyen teljesítmény mellett nem volna szabad hiányoznod..
Jó tanuló, matek és környezet 4-es, a többi 5-ös. Magatartás, szorgalom példás.
Betegség alatt is az elkészült tanulnivalókat küldtem neki miután megcsinálta a gyerek.
hmm.. akkor tuti az a hülye tanári kvóta, asszem az is az értékelés része volt, hogy ne hiányozzanak a gyerekek sokat.
Én nem venném fel a dolgot, az is lehet, hogy épp rájött az ötperc és a pont ottlévő gyereken töltötte ki.
Miért csinálnék ilyeneket?
Csak egyszerűen nem értem, hogy miért van a gyerek emiatt leszidva miközben nem tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!