Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A gyerekem osztályában megfeny...

A gyerekem osztályában megfenyegették a tanítónőt, áll a bál. Hogyan tovább, hozzam le a gyereket másik iskolába?

Figyelt kérdés

Nem is alja iskola, nincs is a gyereknek roma osztálytársa, hozzáteszem. Vidéki iskola, tavaly jött ide ez hölgy tanítani. Nem tudjuk pontosan mi történt, de az egyik osztálytárs szülője megfenyegette a tanítónőt. Az osztályban tiszta feszültség van, ezt már a gyerekek is érzik, most megy az ügy a tankerület elé elvileg.

A tanító nem akarta, hogy kiderüljön, de mégis kiderült, hatalmas balhé lett belőle. Főleg amikor a férje megtudta, aki azóta feljelentette a gyerek mind a két szülőjét, ő is megfenyegette őket, hogy börtönbe jutattja, ha kell szét is vereti őket... és ebbe az osztályba kell a fiamnak minden nap bemennie.

Váltsunk iskolát? Vagy mi legyen?

jan. 12. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%

9es ilyen is van,hogy az osztály felé papíros vagy csak eltúloztad?

Mit takar a papír?

Egyébként nem ítélkezésből kérdezem csak ilyet még nem hallottam, sőt tök jónak tartom ha viszonylag problémamentesen tudnak együtt lenni

jan. 12. 08:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk pontosan, csak annyit, hogy súlyosan megfenyegették. Nem igazán vannak infok, ami óta a szülők ellen eljárás folyik. Én voltam a legjobban meglepődve, egy kedves-mosolygós-gyermekszerető véleményem szerint az új tanítónő. A tanítónő férje meg vért akar, most már a a polgármester meg a megye tanker vezetője is tudja, hogy mi megy a kis faluban...A "megfenyegettek egy pedagógust" ennek elég jól híre megy.
jan. 12. 09:07
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

"Nem tudjuk pontosan, csak annyit, hogy súlyosan megfenyegették."

Megfenyegették azzal, hogy

- elmondják a férjének, mástól van a gyereke

- megosztják a nyilvánossággal a prémium only fanses képeit?

- eltörik a lábát

- kiszúrják a gumi kerekét?

jan. 12. 09:21
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Fú ez a tipikus falu, azt sem tudjátok, mi történt, de már kombináltok.
jan. 12. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

Jajj 13as, szerinted ha feljelentés ment, a párja meg vért akar, akkor gondolod, hogy azzal fenyegetik, hogy nem raknak tejszínhabot a kakaójára? Nemár!

Ezek az emberek borzalmasak. Nálunk a fél osztály papíros, 23an vannak, 8-10 gyerek btmn adhd meg/vagy tanulási nehézség miatt, van egy-egy HH/HHH meg 3 SNIs. Előző osztályunk kétharmada volt papíros, 3 auti volt és rajtunk kívül 5 SNI adhd meg kevert spec zavarral, és egy rakás btmn viselkedési meg tanulási zavarral meg papír nélküli problémásak.

Akinek a gyereke értelmes, az meg tudja mondani, hogy melyik nap ki megy fejlesztésre és kivel, és ha nem vagy zokni, össze tudod rakni, hogy a 3auti együtt jár, páran gyógytesiznek, pár gyereknek borzalmasak a jegyei és mellettük ül asszisztens, mások kegyetlenül viselkednek és sok beírásuk van, nem figyelnek órán és zavarják azt, de amúgy okosak.

Az én gyerekem rengeteget mesél, én mindenre figyelek és összeállítom a képet. Az is beszédes volt, mikor az szmks számonkérte az ofőt, miért küldte a háromnegyed osztályt szakszolgálathoz:D

Nálunk talán 4 gyerek nem jár csak fejlesztésre, az egyik ukrán, a másik kettő roma, a harmadik fehér gazdag család kislánya, meg az enyém, akinek elvileg kiírták, de kiharcoltam, hogy ne kelljen, mert nincs szüksége rá. senki sem gondolta volna, hogy az enyém is papíros..

jan. 12. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:
29%

#15: zaklatásra hivatkozva bármiért feljelentést lehet tenni.

Egyébként ha ennyire jól megy a következtetés ilyen kevés információ alapján, elmondnanád, hogyan juthat egy ilyen ügy a tankerülethez? Mert nem egészen világos, mi közve van hozzá, tekintve, hogy a szülőkkel kapcsolatban semmilyen retorziót nem alkalmazhatnak.

jan. 12. 12:32
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Erre csak annyit mondok, hogy gimiben minket a vallás tanár rendre szivatott, függetlenül attól, hogy teológia profilú osztályban voltunk-e vagy sem. Félévente egy háziolvasmány, sima házinak egész vallás érettségik, felmérőre megtanulni 10 szentet, az egész életútjukat, és 10-10 (összbe 100) idézetet tőlük.

Aztán mikor 12.-es lettem, egy 9.-es anyja, aki tanítónő volt máshol, végre helyre tette.

Vagy úgy is mondhatnánk, hogy megfenyegette, hogy ilyeneket többet ne csináljon, hanem baj lesz...

---

Egy olyan kérdésre, amiben semmi érdemi információ nincs, ennél jobb választ nem tudok.

jan. 12. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
27%
Hogy hívják a tanárnőt? Legalább privátban írdd le. Köszönöm.
jan. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!