Elsős iskolásnak melyik a praktikussabb?
Majd csak jövőre megy elsőbe a lányom de nézegetem a táskákat hiszen most nagy akciók vannak.
Nem tudom melyik lelle a praktikussabb aminek csak egy nagy parkoló felülete van vagy aminek van egy nagy egy közepes és egy kisebb.
Leginkább a 3pakolos tűnik praktikussabbnak. Az én elgondolásom szerintem a nagyba lehetnének a tanszerek a közepesbe az uzsonnája a kicsibe meg zsebkendő, kicsi nedves törlőkendő,plusz hajgumi ilyesmik.
Nektek melyik vált be?
Hogy pakoltok a táskába?
Lányomnak is ars una táskája volt, ráadásul ő gerincferdüléses is.
Nagyon zavarta és piszkálta a derekát a táska alja, és alig megpakolva is nehéz volt neki.
Első 2 osztályba praktikusabb szerintem az egy fakkos táska, ha a te gyermeked is hajlamos minden szart gyűjteni, hidd el jobb, mint 8 millió zsebből kiszedetni mindent. 🙄🤪
PraktikuSabb. Egy db S.
Ez teljes mértékben gyerekfüggő. Van, aki az egyterűben is rendet tart, van aki pedig a több fakkos táskában is rendetlen.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Sajnos az itteni iskolába minden nap vinni-hozni kell a táskát.
Semmiképpen nem olyan taskát szeretnék neki ami "menő" nála most pl Gabi babaháza és hasonló tematikájú hanem olyat amit 1-2évig tud használni és nem lesz túl gyerekes.
Illetve nem feltétlen most tervezem a megvételét egyenlőre nézelődök a lehetőségek közül illetve van több ismerős elsős gyerekkel majd tőlük is szeretnék érdeklődni hogy náluk hogy alakult be e vált amit vettek és stb.
Nálunk is mindennap cipelni kell a cuccokat, nem is keveset.
Nekünk bevált az Ars Una táska, mindenképp az egy fakkosat ajánlom, vékony kis elválasztó van bennük, az jó.
Szerintem vannak tök jó minták is, ami 1 év múlva még nem lesz ciki.
Viszont, ha alacsony és vékonyka a kislányod akkor nem ajánlom ezt a márkát, mert elég széles táska, nem is olyan könnyű, hát még megpakolva… kényelmetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!