Most lesz a fiam 8 osztályos és valaki menőbb sulis táskát szeretne niket de milyen amelyik menő?
Figyelt kérdés
aug. 8. 16:26
1/9 anonim válasza:
Vidd el őt is vásárolni és majd ő kiválasztja melyik menő neki
2/9 anonim válasza:
Inkább mutassa meg milyet szeretne ami szerinte menő.
3/9 anonim válasza:
Gondolom, te a nyolcadikas gyerek vagy, akinek fogalma nincs, mi menő, de azért az kellene neki :)
4/9 anonim válasza:
#3 Nem tudom melyik rosszabb, ha a felnőtt fogalmaz így, vagy ha a hetedikből elballagott gyerek xdd
Kérdező, ha a szülő vagy akkor hagyd, hogy a gyerek válasszon, ha pedig a gyerek akkor válassz olyat ami tetszik, ne foglalkozz azzal, hogy menő-e. Mondjuk a Hello Kitty mintást nem ajánlom, de ha az tetszik, akkor legyen az :D
5/9 anonim válasza:
Imádom ezt a kérdést. :) Próbálj meg olyan táskát venni, aminek minél vastagabb az alja, és ezért minél később szakad ki; minél tovább tart. Láttam már olyan tatyót, amire ránéztem, elég dizájnos volt; de ahogy elnéztem, kb 3 hónapot bírt volna ki az én sulis cuccaim alatt. :)
6/9 anonim válasza:
Inkább vegyél a fiadnak IPhone 15 Pro Max telefont.
7/9 asper válasza:
Értem én, hogy 8 osztályos, de hányadikos lesz?
9/9 anonim válasza:
Az én fiam 10-es, ő egy amerikai katonai hátizsákot kért, amikor ment az új suliba, sikere volt. Nagyon megkedvelte!
Lányunk most kezdi a középsulit, ő egy éve fekete irattartó oldaltáskát használ. Nem hajlandó hátizsákot venni. Lázadó korszakát éli, így nem hallgat a jótanácsokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!