Az analóg óra leolvasását az iskolában tanítják vagy a szülő tanítja meg otthon?
Figyelt kérdés
Illetve szülők, nektek tanítottak ilyent az iskolában?máj. 17. 14:06
21/22 anonim válasza:
Mi tanultuk az iskolában alsóban, de nem igazán értettem. Valamennyit gyakoroltunk a szüleimmel, de mivel soha nem kellett használnom nem nagyon maradt meg. A mai napig is nagyon lassan tudom csak leolvasni.
22/22 anonim válasza:
Matekkönyvtől és tanmenettől is függ, de az iskolai óraszám nagyon kevés erre. 1-4. osztályig évente kb. 2-3 óra. Tehát aki jót akar a gyerekének, annak érdemes otthon is foglalkozni vele.
Anno se volt jobb. Az iskolában minimális idő volt rá, én pl. úgy tanultam meg igazán, hogy elsős vagy másodikos koromban kaptam egy karórát. Így rá voltam kényszerülve, de nem is okozott gondot később. Viszont nem tudom ez ma mennyire működne, max. talán egy okosóra analóg képernyőre állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!