Miért nem mehet iskolába a lepkehimlős gyerek,ha miután kijöttek a foltok már nem fertőz?
Figyelt kérdés
Tavaszi szünetbe jöttek ki a foltok.
A mai nap a 16.nap. Az orvos azt mondta 2-3 hétig is eltarthat amig elmulik de már nem fertőz. Nagyon sok a pótolni való,nagyon lemarad így 2. Osztályos.
ápr. 18. 06:22
11/15 babyboom567 válasza:
6 hétig volt foltos/pöttyös a gyerekem a lepkehimlő miatt.
12/15 anonim válasza:
10!
Mi is ugyanígy jártunk. Szépen ment iskolába. Orvoshoz se vittem. Úgyis folyamatosan (de tényleg) gyógyszert szed, 1-1 hét marad ki.
13/15 anonim válasza:
Ha az orvos engedte, akkor nincs kerdes, viheted jogilag. Hogy a tanar mit mond, az meg mit erdekel ? Nem o donti el. Nem is ertem, miert vagy betojva a tanartol ?? Az orvos dont ilyen kerdesben.
14/15 anonim válasza:
Nálunk maga a tanítónő mondta el a gyerekeknek, hogy ha ilyen tünetük van, attól még mehetnek iskolába, feltéve, hogy más bajuk nincs.
Szóval ilyen tanítónők is vannak.
15/15 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. A tanító nem bírálhatja felül a doki döntését. Én megmondanám ha nem tetszik hívja a dokinkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!