Sulis nem beteg de az ovis igen?
Figyelt kérdés
Ti nem sajnaljatok ilyenkor őket, hogy amelyik gyermeketek nem beteg, mennie kell? Vagy pl fordítva, ha az ovis megy de a sulis itthon marad.2023. nov. 11. 10:22
1/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy csak én (anyuka) vagyok aki hozza, viszi Őket.
2023. nov. 11. 10:25
2/15 anonim válasza:
Nálunk a beteg gyereket szokás sajnálni, őt is azért, mert beteg, és normális ember a betegségnek nem örül.
3/15 A kérdező kommentje:
Én sem örülök, ha betegek. Sőt... Csak a gyerek szemszögéből nézve, adott gyermek otthon lehet anyával, a másik nem. Így értettem.
2023. nov. 11. 11:15
4/15 anonim válasza:
Nem.
Az iskola már nem ovi, oda nem (csak) játszani járnak. Szerencsére, ha nem is minden órát, de szereti a nagyobbikom, így nem kell sajnálni. Ő se sajnáltatja magát, hanem a tesóját sajnálja ha beteg.
.
5/15 anonim válasza:
A gyerek szemszögéből nézve...egy iskolás már nem csecsemő, hogy csak anya-apa kelljen neki. Ha ép értelmű és nt, akkor nem vágyakozik a beteg tesója mellé, hogy az anyjával legyen a sulis barátok helyett. Más lenne az, ha azért maradna otthon a testvére, mert szórakozni készültök vele, de egy iskolás mar felfogja, hogy nem buli betegen otthon.
6/15 anonim válasza:
A gyerekek lehetnek ilyenkor irigyek egymásra, de normális felnőtt ember nem megy bele ilyen játszmákba. Aki egészséges, annak mennie kell és pont.
7/15 anonim válasza:
Az ovis simán otthon maradhat ha már te úgyis otthon vagy a másikkal táppénzen.
8/15 anonim válasza:
Nálunk soha nem merült fel ilyesmi.
9/15 A kérdező kommentje:
Én meg ilyen aprosagokon pörgök, agonizalok. Huh...Örülök, ha nektek ilyen aprosagok nem okoznak fejtorest és köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 11. 19:09
10/15 anonim válasza:
Az a baj, hogyha ezt érezteted a gyerekkel, akkor kvázi beleülteted a fülébe. Ha addig nem gondolta, majd gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!