Beadatod 7-es gyerekednek a HPV elleni oltást?
"Nem tudom, hogy az érettség befolyásol-e vmit, de azt biztos, hogy egy darabig még nem fog nemi életet élni.."
Erre ne vegyél mérget. Pesszimista becsléssel 1-2 éven belül megtörténhet.
Szerintem durva, hogy valaki elutasítja. Én már láttam 24 éves nőt HPV asszociált méhnyakrákban meghalni, meg olyan 27 évest, aki épp az exenteratióra vár (amikor nem csak a női szerveit, de még a húgyhólyagját is kiveszik).
Nőgyógyászként magamnak is beadattam, pedig nekem darabja 50 ezer forint volt.
Szendi Gábor aki a cikket írta programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, író, publicista, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa. Főként az egészséghez, egészségügyhöz kapcsolódó témák, pszichológia, társadalmi sajátosságok kritikája, konyhaművészet témában jelentek meg könyvei, írásai. A paleolit étrend témában számos könyvet írt.
Nem egy nevesincs most tanuljuk az újságírást emberke..
Tehát nulla egészségügyi tanulmány, köszönjük szépen.
Nem értem miért ne kellene ingyen most, mint inkább később pénzért, jó eséllyel már elkésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!