Mennyibe kerül az idei iskolakezdés egy gyereknek?
Nem vagyok szülő, diák sem.
Kíváncsiságból kérdezem.
Rokonságban vannak picik, akik most kezdik a sulit, ott a szülők meséltek árakról. Tudom, hogy minden k___a drága, de azért ott eldobtam az agyam. 😱
Nálatok mennyibe van az egész iskolakezdés? Ha több gyerek van, akkor úgy nagyjából, egy gyerekre nézve.
Ha még nincs meg minden (valószínű, mert az első hetekben is derülnek ki dolgok), akkor hogy eddig mennyibe volt, és saccperkábé mire számítotok.
Illetve hogy alsós, felsős vagy középsulis kezdi a sulit.
Ezt épp most írtam egy másik kérdésre:
Nekem gimibe megy a leányzó, így most becsúszott a gépezetbe 1-2 dolog, amit nem szoktunk venni, de most azért kapott. Ilyen pl. a hátizsák, eddig kettőt használt, egyet alsóban, egyet felsőben, és tényleg eléggé kutyarágta, így a gimit egy új hátival kezdi.
Így táska: 25e
Tanszer, füzetek (ebben van extra is, ha betelnek év közben): 40e
Matróz blúz, szoknya (eddig sima ing kellett): 14e
Menza előre: 15e
Tornacipő. póló 5e
Sajnos észre sem vettem, és el is gurult 100ezer forint, pedig semmi látszata, tényleg nem luxi holmik.
A ruhák pedig most következnek
Nekem pl gyalog megy jön a gyerek, (10 perc séta kisváros) de ha hoznám vinném is megvettem volna, mert sokkal tartósabb mint egy sima táska.
A kicsik még bem vigyáznak annyira a cuccukra. ledobják a földre, közlekednek a padok között így bele bele rúgnak stb.
Nekem sem mindegy h mosom állandóan, vagy letörlöm a műanyagot az alján.
Illetve az sem h kiszakad e ezek miatt.
Keresztlányomé így járt. Már félévkor másik táska kellett, pedig az sem volt egy gagyi, olcsó car amit neki vettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!