Hányadikig adtok fehér harisnyát évnyitóra?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 10:09
1/44 anonim válasza:
Amíg neki jó. Hatodikba megy a lányom, még nem mondta, hogy másmilyet szeretne, pedig amúgy imád divatozni. Majd ha szól, hogy már nem kéne fehér, veszek neki nejlont.
2/44 anonim válasza:
Alsóban mindenképp, talán ötödikben is, akkor még kicsik, 11-12 évesek.
Hatodik-hetedikben szerintem már illik váltani.
3/44 anonim válasza:
15 fokig. De annyi még sosem volt. Így aztán 7 éves koruktól mezítláb és szandálban mennek az évnyitóra. :)
4/44 anonim válasza:
Nálunk senki nem hord harisnyát melegben.
6/44 anonim válasza:
Utálja a szoknyát, így harisnya sem kell.
7/44 anonim válasza:
Ötödikben már ciki volt a fehér harisnya.
8/44 anonim válasza:
Szeptember elsején sosem ment a lányom harisnyába, mert meleg volt. Fehér ing, szoknya és cipő volt a dressz.
9/44 anonim válasza:
Nekem sose volt fehér harisnyám, miért kéne fehér harisnya évnyitóra (amennyiben nem írja elő a suli)? :D
10/44 anonim válasza:
Harisnyát én is csak akkor adok maximum, ha mondjuk 15 fok alatt van, mivel az nem kötelező. Fekete szoknya, fekete cipő és fehér ing/blúz az elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!