Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért olyan hatalmas baj ha a...

Miért olyan hatalmas baj ha a lányom kiengedett hajjal megy suliba ?

Figyelt kérdés
Ápolt szép neki
2023. ápr. 14. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%

Iskolas gyerekrol beszelunk, nem 2 evesrol.

Ha belelog a szemebe, elturi. Nem tudom, ez miert olyan megugorhatatlan?

Az 5 eves lanyomnak is megy, teljesen magatol.

2023. ápr. 14. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Az enyém másodikos, pár napja tanult meg hajgumizni magának. Hajpánttal félhosszú hajáért nem szól senki. Bob amúgy gumizhatatlan, és sokszor lógott a szemébe.
2023. ápr. 14. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Mert a szemébe fog lógni íráskor, aztán jól elromlik a látása. De gondolom ez nem fontos...
2023. ápr. 14. 23:51
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Mert a gyerekeket már szinte elvárás életkeptelennek nézni, akikre halálos fenyegetést jelent a saját hajuk is, miközben a felnőtteknél ugyanaz már nem probléma valami csoda folytán...
2023. ápr. 14. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
26%

neked meg miėrt baj hogy reggelente össze kell kötni a lányod haját . Az én lányomnak is suliba össze van fogva haja söt oviba is össze volt mindig fogva pedig szép hosszu haja van be tudtam låtni szülöként hogy ebben tanároknak igaza van .

Munkahelyemen nekem is őssze van fogva a hajam hogy rendezet benyomást kelltsek egész nap.

2023. ápr. 15. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Mert ápolt benyomást kelt,nem lóg össze-vissza. Mellesleg akinek a lányának volt már tetű a hajába, az kétszer is meggondolja hogy összekösse e.
2023. ápr. 15. 12:02
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

Mert kötelező összefogni, mivel valami agyhalottnak mániája mást korlátozni.

Érdekes, én is kienegedett hajjal írtam, tnaultam, etc, sőt, míg vívni is úgy jártam, az edzőm egy büdös szót nem szólt érte.

Amikor zavart összefogtam, amikor nem, nem. Komoylan nem értem, mit kell ebből ügyet csinálni.

2023. ápr. 15. 18:42
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Mert a szemébe fog lógni íráskor, aztán jól elromlik a látása - ez nem igaz :D
2023. ápr. 15. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
21%

Alsóban kösd össze, abban a korban vannak még a gyerekek, hogy úgy játszanak, hogy “összedugják a fejüket” ami kedvezhet a fejtetű terjedésének. Hidd el, nem hiányzik.

Megdöbbentő, de rengeteg a tetves gyerek, én azt hitte elájulok, mikor a lányom társai tetvesek lettek. Szerencsére korrekt az anyjuk, nem szégyellte azonnal jelezte. A lányom nem kapta el de lekezeltük és megelőző sprayt is vettünk.

A patikus mondta, hogy hihetetlen, de tényleg évtizedekkel ezelőtt az elhanyagolt meg az állami gondozott gyerekekre gondolta mindenki, hogy tetvesek, jobban nézegették a szülők is a gyermeket, törődtek a fejükkel, a védőnők is rendszeresen nézték az iskolában, ma meg sokkal kevésbé, de a legrosszabb, hogy sok idióta szülő még ha tudja se fogja otthon addig míg meg nem szabadulnak az utolsó serkétől is, hanem beviszik nehogy megtudják, hogy az ő gyerekük tetves.

2023. ápr. 17. 23:13
 20/20 anonim ***** válasza:
80%
Engem is folyton ezzel zaklatott az ofőm felsőben. Nem lógott a szemembe, nem zavart íráskor. Soha nem is értettem ezt, szerintem csak az gondolja azt, hogy ez zavaró, akinek rövid a haja. Tornaórán összekötöttem. Az ebédet is meg tudom enni úgy, hogy nem lóg a levesbe a hajam. Milyen érdekes gondolat! Én is egyértelműen arra gondoltam, hogy ebben éli ki a frusztrációját a tanár. Na, de akkor nekünk még abba is beleszóltak, hogy milyen ruhád legyen, kaptuk az igazgatóit, mert nem hordtuk az iskolaköpenyt. Azt hittem ma már nincs ilyen hülyeség.
2023. ápr. 19. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!