Mi lesz farsangon a gyereked? Mi volt eddig?
Sellő ( tavaly Minnie egér lett volna, de beteg volt)
Csiga vagy gomba ( ez az első)
Űrhajós és lovag lesznek
Eddig voltak csiga, kalóz, spongyabob, favágó, cowboy, karácsonyfa, szakács
Most lesz az első farsangja. Eddig tűzoltó Sam szeretne lenni.
De már a traktoros is felmerült.
A nagyobb kalózlány, boszorkány, muffin és Hermione volt az elmúlt években. Idén óceán lesz. (Sötétkék ruha, rajta halak, vízi növények, kagylók, stb.)
A kicsi szúrós uborka, viharos felhő és csontváz volt. Idén világűr lesz. (fekete ruha, rajta a bolygók, csillagok)
Oviban volt kukta, boszi, Elza a Jégvarázsból és spanyol táncosnő.
Suliban reneszánsz udvarhölgy (Mátyás király projekt volt éppen), Sziamiaú (közös beöltözés volt az osztállyal), Hermione Granger, tavaly pedig ecset és paletta.
5-ös vagyok
A kisebb lányom kedvenc savanyúsága az uborka, ezért bölcsiben annak akart öltözni. (2 éves volt)
Vettem neki zöld nadrágot, zöld pólót, ragasztottam rá pici zöld pompompkat (ezek voltak a tüskék). A hajába pedig csináltam sárga virágból fejdíszt.
A bölcsiben egy anyuka megdícsérte, hogy milyen szép tavirózsa, de ő büszkén mondta, hogy szúrós uborka:)
Lego ninjago piros ninja kiscsoportosan, ilyen pizsi volt + maszkot vettem játékboltba.
Lego lovag volt tavaly turiban vettem a jelmezt karddal pajzzsal
Idén titkos ügynök szeretne lenni. Fekete öltöny, ing nyakkendő lesz szintén turis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!