Tényleg karácsonyra már tudnak majd olvasni, akik most elsősök?
A fent említett Meixner féle, Játékház könyv-ből tanulnak. A p betűt veszik.
Számomra érdekesen össze vissza veszik a betűket. Biztos van benne valami logika, csak mi ugye nem így tanultuk, és így furcsa
Karácsonyra nem fog tudni olvasni ez biztos.
Anyum is meglepődött rajta, mert ő is úgy emlékszik h mi már tudtunk
11-es, mondtam, h semmi rossz szándék nincs anyósomban, nem ezért mondta. Ő így emlékszik az ő gyerekeire, és emiatt fura neki, h meg nemntanulják a betűket.
Az én ábécém a könyv neve.
30 éve se tudtunk karácsonyra, "csak" év végére, de ez is túl gyors tempó volt, sokan leszakadtak. Én meg emlékszem, hogy nyári szünet végére el is felejtettem olvasni. 1 héttel a második osztály előtt derült ki, akkor gyorsan átismételték velem.
Egyébként kitűnő voltam végig általánosban, majd érettségin is, nem ezen múlt.
DE szerencsére ma már az van az alaptantervben, hogy 2 év alatt kell megtanulni. Sokkal biztosabb lesz így az alapjuk.
Lànyom elsős, Meixner-módszerrel tanulnak, ami diszlexia-prevenciós célzattal egymástól távol tanítja a hasonló képzésű és/vagy hasonló írott képű betűket, hogy ne keverjék őket. Pl: b-p
Egyébként az "a, i, ó, m, s, t, ú, p" betűket vették eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!