Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogyan vegyem rá a 11 éves...

Hogyan vegyem rá a 11 éves lányomat hogy majd a gimnáziumban ne olvassa végig az egész szünetet?

Figyelt kérdés
Tavasszal rákapott és azóta panaszkodik rá az osztályfőnöke hogy a szünetben belefeledkezik a regénybe és órán megy ki pisilni. Többször megkértem a lányomat hogy amikor kicsengetnek először pisiljen és utána olvasson de az osztályfőnök mondja hogy nincs semmi változás, naponta egyszer amikor becsöngetnek a lányom már megy az asztalához, hogy megint elfelejtett kimenni. Most fejezte be a negyediket, szeptemberben 8 osztályosba megy és nem szeretném ha ott is ezzel a problémával indítanánk. Nem szeretném megtiltani hogy bevigye a könyvét mert azt nem bánom ha a befele és a hazafele olvas és nem a telefonját nyomkodja. Mit lehetne tenni?
2022. jún. 20. 16:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen állatok szoktak lenni az iskolában, legszívesebben én is inkább órán mentem volna.

A kicsikékre az a jellemző, hogy direkt szivassák egymást, kinyissák a wc ajtót, stb, a nagyobbak meg mindent csinálnak ott csak azt nem amit kéne...

2022. jún. 21. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Örülj neki, hogy a te lányod sokakéval ellentétben szeret olvasni, valószínűleg értelmes lesz, nem egy primitív ribi, akinek csak az iváson jár az esze.
2022. jún. 22. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen valószínű, hogy a lányodnak ez csak ürügy arra, hogy órán menjen ki pisilni.

Mivel órán is kiengedik, így nincs oka arra, hogy szünet elején menjen, amikor fullon van a wc.

Ez majd megváltozik valószínű, ha ciki lesz órán kikéretőzni.

2022. jún. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!