Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános iskola kollégiummal...

Általános iskola kollégiummal mikortól?

Figyelt kérdés

Szívesen járatnám a gyerekem bentlakásos iskolába, amikor csak néha látogatom meg hétközben, illetve teljes hétvégéken és szüneteken nálam lenne, illetve betegség alatt.

Felsőtől gondoltam, van valakinek pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban?

A lányomnak egyelőre tetszik az ötlet, mert a filmekben, könyvekben szórakoztatóan van előadva az egész, ha tehetné most is barátnőzne egész nap nélkülem. Természetesen videócseten, telefonon is tartanánk a kapcsolatot naponta.

Ismertek jó bentlakásos iskolát?

2022. ápr. 4. 15:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
67%
Nalunk szegeden volt 8 osztalyos gimi 5. Osztalytol. Azt mondtak h eros. Es egyhazi suli.. Kollegiumi elhelyezest lehetett igenyelni 5.osztalytol. Volt sok pesti gyerek… Meg engem is pedig en az alt.suli reszen voltam szegedikent szegedi suliba fel vetettet volna az ofom. Csak hogy ne legyek otthon es h szocializalodjak.. igy lehetseges…
2022. ápr. 23. 15:40
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Én nagyon ajánlom a 19.kerületi hungária általános iskola és kollégiumot! 1. Osztalytol már van:)

Én is oda jártam de sajnos már el ballagtam:( tavaly

Ha tehettem volna el se jöttem volna onnan! Rengetek program van és segitséget is adnak a tanulásban mindenki megértő.

17/L

2022. júl. 28. 09:53
 33/33 anonim ***** válasza:
62%
Aki nem akar vagy nem szeret szocializálódni, az akkor se fog, ha bentlakásos iskolába kerül. Max csak mégjobban megutálja az embereket.
2022. júl. 28. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!