Gyerkőcötök iskolájában mennyire érződik a tanárhiány a kötelező oltás miatt?
Legtöbbször azt olvasom hogy még nagyobb tanárhiány lett. Valahol nem tudják megoldani a napközit az alsó tagozaton sem.
Nálatok mi a helyzet? Tényleg ilyen borzasztó a helyzet?
Nem vitaindítónak szántam, mindenkinek a saját döntése az oltás, szimplán kíváncsi vagyok hogy tényleg ilyen szörnyű a helyzet?
A nagyobbik gyerekem az Apáczaiba jár. Ott nincs tanárhiány és tudtommal mindenki oltott. A kisebbik gyerekem az Eötvösbe jár. Ott sincsen probléma.
Nem tudom, hogy más iskolában mi a helyzet de az oltás miatti tanárhiánynak nagyobb a füstje mint a lángja. Természetesen van tanárhiány de az inkább a tanári bér miatt van.
Annyit tudok, hogy miattam 32 gyereknek ebben az évben még nem voltak órái.
Lehet, hogy egyes helyeken nem érződik, de máshol meg eléggé.
Nálunk (állami) 80 emberből 1 nem oltatta be magát. A többiek az első turnusban (április) felvették az oltást.
A probléma viszont az, hogy így is kevesen voltunk, szóval még több kifizetetlen túlóra....
Másik településen viszont legalább a harmada nincs beoltva, most épp méltányossági kérelemmel dolgoznak.
#12-es! Ha rákattintasz a válasznál lévő körre, amiben a válasz konkrét értékelése látszik, előjön, hogy milyen %-kal rendelkező válaszolók értékelték a választ.
Pl. a tiédet egy 79 %-os és egy 80 %-os értékelte zölddel, és 9 db különböző %-ú értékelte pirossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!