Kedves szülők, elvinnétek-e a csemetéket privát hangszer/zeneórákra, amik drágábbak de barátságosabbak, egyénre szabottabbak, mint az állami zeneiskolák?
Főleg azoktól kérdem, akik anyagilag nem engedhetnek meg mindent maguknak. Egy magánóra 5000ft körül van, a zeneiskola évi tandíja pedig kb. 15-20000 forint.
Ugyan az a különbség, mint az orvosi ellátásban. Az sztk futószalag, a magánorvos pedig megkéri a pénzét, de cserébe emberibb ellátást nyújt. Persze vannak jó állami orvosok/zenetanárok, de ők általában elérhetetlenek, várólisták, területi ellátás, stb. és általában egy idő után úgyis átmennek magánba, mert nem bírják az államit.
Mi a véleményetek erről? Tapasztalatok?
Köszönöm!
Állami zenesuliba jártam magánórákra és egy év után otthagytam az egészet. Olyan irányba vittek amit nem akartam nem pedig abba amihez tehetségem volt és szerettem is csinálni.
Ezért van hogy a mai napig zenélek és élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!