Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános iskola alsó tagozat,...

Általános iskola alsó tagozat, lesz iskolakezdés? És meddig?

Figyelt kérdés
annyi mindent hallani, hogy csak 2 hétig lesz iskola...igaz lehet ez?
2021. aug. 16. 10:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Másodikos lesz a kisebbik fiam, már mi annyit tudunk, hogy szeptemberben biztosan végig suli lesz. Ha sok hiányzó lesz akkor online órák lesznek.

Tabletet kapnak majd az első héten azon fognak online tanulni.

A nagyobbiknál már szervezik az oltást, mi engedjük hogy beadják. Nekik két hétig biztos lesz suli, de utána nem tudnak semmit sem.

2021. aug. 16. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne online oktatás? Tavaly a 30.000 halott után is úgy vezették be, mintha a fogukat húznák. Egyáltalán semmi nem indokolja, lehet arra hivatkozni, hogy aki fél, az oltassa be magát.

A hibrid oktatást meg végképp felejtsétek el. Nettó 150.000 Ft-ért majd kétfelé fog dolgozni a tanár, szerintetek? Nálunk tavaly felmerült, mert a fél osztály otthon maradt, és a tanítónő még hajlandó is lett volna rá. Szerintem sem valami nagy kunszt, megnyitja az órát a laptopon, és úgy beszél. De fentről közölték vele, hogy szó sem lehet róla, aki otthon fogja a gyerekét, az vállalja, hogy otthon ő fogja tanítani.

2021. aug. 17. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
12%
Az oltottak járnak majd be ha lesz valami gond, mint máshol
2021. aug. 18. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
#13! Milyen mint máshol? A legtöbb országban nem is oltanak gyerekeket, pláne nem alsósokat. (Alsósokat egyelőre nálunk se, szóval érdekes lenne, ha csak az oltottak járhatnának be😂)
2021. aug. 18. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Az oltas szenzitiv egeszsegugyi adat,erdekes lenne ,ha a suli bekerne,melyik szulo van beoltva. Mi be vagyunk,csak erdekes felvetes.
2021. aug. 22. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az alsósok mehetnek. A felső tagozatba már nem vagyok biztos
2021. aug. 31. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Tavaly is mondták a gyerekpszichológusok, hogy 7.8. osztály otthon maradhat, ők már önállóak, nem kell szülői felügyelet. De ennek ellenére, csak a középiskolásoknak írták ki eleinte márciusig.

Most sem fogják kiírni általánosban, mert ők meg készülnek a felvételire, és oltári szívás lenne nekik, a tavalyiaknak is az volt. Amúgy szerintem lehetne hatékony az online oktatás, de leginkább a tanárok nem vették komolyan. (Amúgy elgondolkodtam azon, hogy aki online így tanít, az lehet bent sem jobban, csak ott nem látjuk.)

Egyébként szerintem nem lesz olyan durva a helyzet, mint tavaly, most már sokan be vannak oltva.

2021. aug. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!