Át tudom íratni lakcímkártya nélkül is?
Figyelt kérdés
A helyzet bonyolult.
Vidékre vagyunk bejelentve, de a gyerekeim Budára járnak iskolába (ott dolgoztam). Mi Pesten lakunk albérletben, de így is 1 óra volt mire bevittem őket és 1 óra haza. Most nyáron születik a harmadik gyerekem, ezért át kell íratni a két lányomat, viszont a lakcímet nem tudjuk átjelenteni több okból kifolyólag.
Napi 4 óra utazást meg nem vállalok egy csecsemővel bkv-n. Jogsim nincs.
Van rá mód, hogy lakcímkártya nélkül átjelentsem a lányokat egy közeli iskolába?
Volt így valaki?
2021. máj. 31. 11:56
1/2 anonim válasza:
Laikusként azt mondanám, hogy persze. Menj be egy közeli suliba és ott beszéld meg az illetékessel a dolgot, ha tud akkor gondolom segíteni fog.
2/2 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de nem sok esély van rá, ha az iskola amúgy valamiért felkapott és telítve van.
Keressetek egy olyan albérletet, ahova be lehet jelentkezni. Így azért 3 gyerekkel nagy felelőtlenség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!