9 éves fiúnak keresek mese- és zene CD-t, mit ajánlanátok?
Hangoskönyveket!
Van youtubeon is ingyen.
Varródaninak jók a gyerekversei, túl a maszat hegyen is, aztán Rumini népszerű, harry potter, egy ropi naplója, stanley, a szerencse fia, meg ilyenek. Nem tudom mennyire nagyfiús vagy kisfiús, lehet gyűrűkura is peszippantaná, esetleg a kisherceg.
Fantasyt keress már, meg ifjúsági regényeket, ne mesét, kilenc éves, jövőre már kiskamasz!
Szia, 2-es jókat írt, nekem lányom van, szintén 9 éves.
Nekünk van Túl a maszat hegyen cd-nk, nem hangoskönyv, hanem a musical, nagyon jó. Sajnos elég kicsi a könyvesboltokban a választék hangoskönyvekből, de valóban youtube-on is sok mindent meg lehet találni. A Harry Potter 1-2 részének van csak fent rendes hangoskönyve Kern András előadásában, az jó.
Az említetteken kívül ajánlom még Békés Pál, Roald Dahl regényeiből készült hangoskönyveket, illetve Nyulász Pétertől a Helka trilogiát.
Azt én mondjuk túlzásnak tartom, hogy egy 9 évesnek nem való mese, ezek egy része is meseregény/gyerek regény. Nem baj, ha kicsit tovább foglalkoznak "gyerekes" dolgokkal, úgyis túl hamar akarnak felnőni. Amúgy tulajdonképpen a fantasy is mese felnőtteknek. :-)
1es vagyok.
En a kimondottan gyerekmesékre gondoltam.
Fiam is mondhatni meséket olvas, mert Tolkien rajongó.
Mondjuk ennyi idősnek én nem vennék hangoskönyvet ( ha csak nincs olvasási nehézsége), inkább olvasson.
Hangoskönyv valóban jó ötlet, Harry Potter 1-2. Kern András felolvasásában frenetikusan jó.
zene pedig ízlés szerint. Enyém 8 éves kora óta Sabaton-rajongó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!