Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináljak, ha a kislányoma...

Mit csináljak, ha a kislányomat folyton terrorizálja egy osztálytársa?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökkel beszéltem, azt mondta, hogy ő is észrevette, hogy piszkálja a kislányomat, ő sokat próbál ezzel a lánnyal beszélgetni, de nem hallgat rá. Azt javasolta, hogy beszéljünk a szülőkkel. Ez decemberben volt, beszéltünk is velük. Akkor 1-2 hétig nem volt gond, de januárban újra kezdődött. Lökdösi, ütögeti, gúnyolja, megdobálja sárral (érdekes mindig, ha új dolog van rajta). Tudom, hogy gyerekek és valamilyen szinten kettőn áll a vásár, de nem fogom hagyni, hogy el vegye ez a kislány a kedvét a sulitól. A szülőkkel múlt héten beszéltem, de szerintük biztos csak félreértés, az én lányom hazudik, illetve csak játszanak. Szerintem nem valami vicces, amikor sírva jön ki az iskolából.

Szerintetek ha ez az egész nem marad abba, akkor mit tudnék tenni? Az osztályfőnök csak annyit tud mondani, hogy beszéljek a szülőkkel, de ugye ez nem használt. Amikor a szülőknek mondtam, hogy az osztályfőnök is észrevette, hogy a kislány piszkálja az enyimét, kiakadtak, merthogy nekik nem mondott semmit erről.

Tehát a szülőkkel nem lehet dűlőre jutni, az osztályfőnök nem segít, akkor mégis mit tudok tenni? Kérjek egy időpontot az igazgatóhoz?

(Igen, tudom, hogy a vírus miatt bezárt “minden”, de a mi sulinkban van felügyelet, az osztályból több szülő se tudta megoldani a vigyáztatást, így mi rendesen megyünk suliba)

7 éves másodikosokról van szó, a válaszokat előre is köszönöm!

2021. márc. 9. 13:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
9-es, agresszióra agresszió nem a jó válasz. És általában az van, hogy a tanár már csak azt látja, ha valaki visszaüt, azt nem, ki kezdte. Arról nem beszélve, hogy mi van, ha esetleg úgy visszaüt, hogy baja lesz valakinek? Nem hinném, hogy erre kéne nevelni a gyerekeket. Az elég nagy baj, hogy a tanár nem tudja megoldani.
2021. márc. 10. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Akkor neveld arra a gyereket, hogy nyugodtan üssék,lökdössék, utolsó...
2021. márc. 11. 17:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
1 teljes ilyen évünk volt... A fiamnál 3 évvel idősebb,lebukott osztálytársa zaklatta,de konkrétan már megszégyenítette,lehúzta a nadrágját és kilökte a folyosóra stb. Fiam félt tőle mert nem magyar gyerek és idősebb is. Végig mentünk mindenen. Ofő,ig.nő,szülők. A szülők nevettek rajta. Meguntam. Bementem a suliba és "elkaptam" a gyereket,h eltöröm kezét lábát ha mégegyszer hozzáér a fiamhoz. Azóta béke van és nyugalom.
2021. márc. 14. 06:43
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, és nem kerestek még a tesók?
2021. márc. 14. 08:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

De :D Ráadásul a házunknál,de erre számítottam,csak nem érdekelt. A fiam az első! A gyerek apja jött ide,de szerencsére a férjem sem az a nyuszi fajta természetre és kinézetre sem,nagyjából elmondta a tesónak azt,amit én a fiának és többet nem jöttek. Köszönni már nem köszön az anyuka,bár nem lettem tőle lelkibeteg:)

Engem is zaklattak a suliban gyerekkoromban,a fiúk tettek szexuális megjegyzéseket,annó anyukám is keresztül ment mindenen,aztán végül apukám kapta el a fiúkat suli után és így nem zaklattak tovább. Nálunk van az iskolában pár problémás diák akikkel senki sem bír. Akkor hogy várjunk tőlük megoldást? Akiről fent írtam,az pl kiszúrta egy fiú szemét egy ággal. Mi lett belőle? Ig.női figyelmeztetés. Na puff...és változott vmi? Nem!

2021. márc. 14. 09:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy csütörtökön én is elkaptam a kiscsajt, én az igazgatóval fenyegettem meg.😬

Tudom, elég etikátlan volt, de nagyon felhúzott. Suli után vártam a lányom, hogy jöjjön ki, ez a kislány meg odajött hozzám dumálni. Elkezdte nekem mondani, hogy az én lányom csak kitalálja a dolgokat, félreérti, vagy hazudik, (ugyan ezeket a teóriákat mondták nekem a lány szülei is). Egyszerűen nem értem, hogy egy ennyi idős kislánynak hogy lehet ennyi bőr a képén és krvára nagy volt a szája. Úgyhogy szépen megmondtam neki, hogy lehet a szüleinek be tudja mesélni, de nekem nem és én az én lányomnak fogok hinni, nem neki, és ha még egyszer hozzá nyúl, beszól neki, vagy bárhogy bántja, akkor megyek az igazgatóhoz és elintézem, hogy kirúgják. Igazából nem hiszem hog sikerült rá sokat hatnom, legalábbis a lényeg nem ment át neki. Pénteken odament a lányomhoz békejobbot nyújtani, hogy legyenek barátok. Azt mondta neki az enyimé, hogy biztos hogy nem. Persze, lehetett volna kevésbé makacs és túlléphetett volna ezen és lehet ak most normalizálódott volna a helyzet, de kitudja... én megértem a döntését. Erre a kislány meglökte🤦‍♀️ Kivételesen az enyém is visszalökött, de szerencsére csak ennyi volt.

Egyébként otthon szerintem nem beszélt arról hogy beszéltünk, mert akkor már hallottam volna a szülőkről🤣

2021. márc. 14. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
12-es, te beteg vagy. Nem, nem arra nevelem a gyerekemet, hogy hagyja magát bántani, hanem arra nevelem, hogy az önbíráskodás és az agresszió nem járható út.
2021. márc. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!