Szegediek! Juhász Gyula Általános, vagy Madách? Melyiket ajánljátok? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Kislányom beiratkozás előtt áll, és a vírus miatt nem sok lehetőségünk van ismerkedni az iskolákkal. A Madách és a Juhász Gyula a kedvenceink, a kiszemeltek. Első angolos ugye, másodikon angol vagy rajz. Légyszi akinek van segítsen véleménnyel tapasztalattal :-) Légkör, nehézség, hasznosság... túlterhelni sem szeretném. (értelmes lány, rengeteget rajzol, szereti az angolt is)
Köszönöm!
Én madáchos voltam a kétezres években, közepesen szerettem oda járni, a légkör átlagosnak volt mondható. Az angol szak viszont nagyon jó, több anyanyelvi tanáruk van.
A jugyuban rajztanári gyakorlatot csináltam, nagyon kellemes légkörre emlékszem, kedvesek a kollégák, a gyerekek aranyosak. Ami talán szülőként nem tetszhet, az az, hogy a jugyu gyakorló iskola, vagyis sokszor lesz, hogy a gyereket kistanár tanítja és tapasztalatom szerint van akit ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!