Hol tudtok bezárt iskolákról?
Figyelt kérdés
Tatán már bezártak egy gimit, Esztergomban is egy középiskolát. Oroszlanyban óvodát. Érdekes lesz így a tanév, ha minden igazolt után (elvileg) két hétre bezárnak.2020. szept. 9. 22:13
11/20 anonim válasza:
Mohácson az egyik gimnáziumot zárták be. Lánycsókon úgy tudom az ovit.
13/20 anonim válasza:
Látszik mennyire veszik komolyan az emberek ezt vírust stb ha hazudnak is hogy nem betegek stb aztán meg mégis és megszivatnak még jó pár szülöt gyereket emiatt.
14/20 anonim válasza:
Kapuvári iskolában osztályok lettek csak karanténba rakva.Allitolag míg nincs sok beteg addig nem zárják be az iskolát.
15/20 A kérdező kommentje:
Hat nagyon kiváncsi leszek. Megmondom őszintén nem sok értelmét látom bármilyen korlátozásnak. Mindenki utazgat hat, iskolába jár, dolgozni, külföldről a vadászok korlátlanul bejöhetnek (?!😀), sporteseményt megtartunk. Akkor nem lenne egyszerűbb bevallani hogy elengedtük a kérdést, lesz ami lesz alapon? Mert szerintem kb ez van, csak közben mindenki szív. 😕
2020. szept. 10. 15:48
16/20 anonim válasza:
5.vagyok
Igen szerintem is elengedték a dolgokat. 😩 Pedig nem szeretném ha más is átélné azt amit mi tavasszal a családdal.
Mi általános iskola + gimnázium + kollégium vagyunk. Igaz a koliba csak a mi diákjaink vannak. Viszont 4 gimis elmondta hogy ők hétvégén bulizni voltak. 😡😡
17/20 anonim válasza:
16-os. Ameddig nem lesz tilos bulizni járni, el is fognak menni. Mert ahogy a felnőttek sokmindent nem tartanak be,egy fiatalnak is határozott/konkrét dolog kell,hogy ne menjen el. Ha bezárnak mindent nem mennek, ellenben sok ilyen helység tönkremegy. Ha házibuliban voltak, akkor meg igazábol a szülő döntése volt,hogy engedi illetve nem engedi meg. Nem lehet mit csinálni szerintem. Sokan már ugy vannak vele, ha egyszer nyáron lehetett mert nemvolt semmi, most hirtelen mi történt? Jön a sima megfázások ideje amire könnyen rá lehet majd huzni ezt az egészet.. nem zárnak be majd semmit szinte ,de megvannak a megoldások ,hogy legyen kevesebb a létszám. 1et köhögsz hazazavarnak 10 másik társaddal.. igy bezárni nemkell, de mennyivel jobb máris.
19/20 anonim válasza:
Szolnokon, Martfűn középsuli. Törökszentmiklóson ált.iskola.
20/20 anonim válasza:
Szolnokon Pálfyban 10-11 osztályoknak digisuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!