Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hol tudtok bezárt iskolákról?

Hol tudtok bezárt iskolákról?

Figyelt kérdés
Tatán már bezártak egy gimit, Esztergomban is egy középiskolát. Oroszlanyban óvodát. Érdekes lesz így a tanév, ha minden igazolt után (elvileg) két hétre bezárnak.
2020. szept. 9. 22:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mohácson az egyik gimnáziumot zárták be. Lánycsókon úgy tudom az ovit.
2020. szept. 10. 06:23
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
....
2020. szept. 10. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Látszik mennyire veszik komolyan az emberek ezt vírust stb ha hazudnak is hogy nem betegek stb aztán meg mégis és megszivatnak még jó pár szülöt gyereket emiatt.
2020. szept. 10. 08:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kapuvári iskolában osztályok lettek csak karanténba rakva.Allitolag míg nincs sok beteg addig nem zárják be az iskolát.
2020. szept. 10. 15:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Hat nagyon kiváncsi leszek. Megmondom őszintén nem sok értelmét látom bármilyen korlátozásnak. Mindenki utazgat hat, iskolába jár, dolgozni, külföldről a vadászok korlátlanul bejöhetnek (?!😀), sporteseményt megtartunk. Akkor nem lenne egyszerűbb bevallani hogy elengedtük a kérdést, lesz ami lesz alapon? Mert szerintem kb ez van, csak közben mindenki szív. 😕
2020. szept. 10. 15:48
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

5.vagyok

Igen szerintem is elengedték a dolgokat. 😩 Pedig nem szeretném ha más is átélné azt amit mi tavasszal a családdal.

Mi általános iskola + gimnázium + kollégium vagyunk. Igaz a koliba csak a mi diákjaink vannak. Viszont 4 gimis elmondta hogy ők hétvégén bulizni voltak. 😡😡

2020. szept. 10. 15:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os. Ameddig nem lesz tilos bulizni járni, el is fognak menni. Mert ahogy a felnőttek sokmindent nem tartanak be,egy fiatalnak is határozott/konkrét dolog kell,hogy ne menjen el. Ha bezárnak mindent nem mennek, ellenben sok ilyen helység tönkremegy. Ha házibuliban voltak, akkor meg igazábol a szülő döntése volt,hogy engedi illetve nem engedi meg. Nem lehet mit csinálni szerintem. Sokan már ugy vannak vele, ha egyszer nyáron lehetett mert nemvolt semmi, most hirtelen mi történt? Jön a sima megfázások ideje amire könnyen rá lehet majd huzni ezt az egészet.. nem zárnak be majd semmit szinte ,de megvannak a megoldások ,hogy legyen kevesebb a létszám. 1et köhögsz hazazavarnak 10 másik társaddal.. igy bezárni nemkell, de mennyivel jobb máris.
2020. szept. 11. 05:25
 18/20 anonim ***** válasza:
2020. szept. 11. 14:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Szolnokon, Martfűn középsuli. Törökszentmiklóson ált.iskola.
2020. szept. 14. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Szolnokon Pálfyban 10-11 osztályoknak digisuli.
2020. szept. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!