Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Így vinnétek kedden iskolába?...

Így vinnétek kedden iskolába? Láz és arcüreggyulladása van a lányomnak.

Figyelt kérdés
Ma derült ez ki, 2 hétig itthon kellene maradnia. De nincs aki vigyázzon rá. Ha nem lázas vihetem kedden suliba?
2020. aug. 27. 11:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
ha nem fertőzne is, basszus, mért utálod ennyire szegény kölyköt? nem elég hogy beteg, te keltenéd hajnalban, bevágnád egy kényelmetlen padba, hogy ott kornyadozzon nyolc órát, miközben mindenki bszogatja jobbra balra?
2020. aug. 27. 12:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Arcüreggyulladással biztos rohadt jó lenne neki ott! Dehogy vinném
2020. aug. 27. 12:19
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Az arcüreggyulladás nem egy röpke nátha, tessék komolyan venni. Hívj bébiszittert, nagyszülőt, legyél otthon 2 napot te, 2 napot az apja, 1 napot nagyszülő, ha van, vagy szitter. Igy csak 2 napot hiányoztok melóból annyit a leggenyább főnöknis elnéz.
2020. aug. 27. 12:45
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nemcsak a közösség miatt. Ezt mi kell feküdni, pihenni. Azt meg nem lehet az iskolában.
2020. aug. 27. 12:45
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
El kell keseritselek,ezentul sima takonnyal,orrfolyassal sem mehet gyerek suliba,oviba. Sot az nnk ajanlasa az elso tunetektol szamitott 10 nap otthonletet ir,utana mehet vissza csak.
2020. aug. 27. 12:46
 16/30 anonim ***** válasza:
67%
Kamu
2020. aug. 27. 12:54
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük hogy ez egy troll kérdés volt,amennyiben nem, hiába mondjuk neki hogy esze ágába se legyen elvinni suliba, úgyis elviszi.:(

Abba bele sem gondol hogy ennek szövődményei lehetnek. A gyulladás felmehet a szemére,és a fülére is. /sajnos saját tapasztalat, pedig az én lányom itthon feküdt 0-24-ben. kaját-teát is az ágyba vittem neki. És a huzatos iskolába semmi helye, tekintettel arra is hogy jövőhéten már jóval hűvősebb is lesz. Szóval remélem csak egy buta troll vagy.

2020. aug. 27. 13:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem. Normál esetben sem mehetne és intelligens szülő nem is engedne, hogy lefertőzze a többit... most komolyan. Neked mi a bajod?!
2020. aug. 27. 13:09
 19/30 anonim ***** válasza:
94%

Ha 2 hétig otthon kell maradnia, hogyan gondoltad, hogy 5 nap múlva viszed? Táppénz.

Így amúgy sem mehet. nem a láz (mert nyilván telenyomhatod lázcsillapítóval és észre sem veszi senki) meg az egyéb elnyomható tünetek miatt, hanem a gyerek egészsége miatt. Beteg, legyengült, könnyen felülfertőződik, és nem 2 hét, hanem 2 hónap otthonmaradás, kórház lehet belőle.

2020. aug. 27. 13:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugye,csak viccelsz? Én 38 éves vagyok és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam táppenzen. Arcüreg-gyulladással pont igen. Neked nem volt még? Rohadt fájdalmas,kb.örülsz, ha élsz. Nem, a gyerekek se viselik könnyen, akkor is volt. Koronától függetlenül, eszembe se jutna bevinni.
2020. aug. 27. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!