Azért ha egy ing és nadrág gondot okoz, nem biztos, hogy építkeznék... tanszert kap?
2020. aug. 10. 18:30
12/27 Andi80018 válasza:
Őőő, kockás ing?!:-D Egy normál évnyitóra minden osztály sima, fehér ingben van, mondjuk elegánsabb a hosszú ujjú, hosszú fekete nadrág, fekete cipő.
Én Marketplace-en, Jófogáson szoktam a gyereknek venni, teljesen jó az, nem is kell sokat költeni.
2020. aug. 10. 20:22
13/27 anonim válasza:
Fehér ing,fekete nadrág sötét ünneplö cipö,Lidlben minden êvben szokott lenni olcsón ilyen lenni augusztusban.
2020. aug. 11. 05:52
14/27 anonim válasza:
"Azért max 3000 Ft csak van egy turis fehér ingre meg fekete ünneplő nadrágra."
Kb ennyiért kínaiban vettem fehér inget (1200 ft, pamut) és rendes fekete szövetnadrágot (2000 ft).
Az inget 3 évig hordta.
2020. aug. 11. 07:51
15/27 anonim válasza:
Alapból kell az unneplö évnyitóra, de a helyedben idén kivárnék, normál tanévkezdés esetén is lehetséges, hogy nem lesz évnyitó. Ha lesz, ráadhatsz egy rövidujju galléros fehér pólót, nem az igazi, de jobb mint a kockás.
2020. aug. 11. 10:48
16/27 anonim válasza:
14-es, ez szép és jó, de ez egyáltalán nem igaz mindenhol. Itt (pesti agglomeráció) semmit nem kapsz már 2000 alatt a kínaiban, gyerekruhát sem. Szóval azért írtam a turit na meg azért is, mert zsír új márkás darabokat foghat ki a kérdező. Szakadt rongyot nyilván nem kell megvenni.
2020. aug. 11. 12:29
17/27 anonim válasza:
Nálunk is fehér ing/blúz, sötét nadrág, cipő kell ünneplősnek.
Nem tartanám ésszerűnek, ha jelen helyzetben ünnepséget terveznének tartani, max az osztálytermekben majd hallgatják a gyerekek a szöveget.
Ehhez pedig igazán eltekinthetnének ettől az idejétmúlt szokástól.
Felénk ilyenkor egész nap ünneplőben vannak, nagyon jó lehet a 30 fokban és mindig parázok le ne egye a fehér blúzt, mert nem akarok újat venni.
Én azt gyanítom, hogy októberben nem lesz szükség már az ünneplőre az online oktatás keretein belül.
2020. aug. 12. 09:27
18/27 anonim válasza:
Nálunk mindig visznek váltóruhát első nap. Ünnepség max 20 perc, utána cserélik is át valami lengébb játszósra.
2020. aug. 12. 09:29
19/27 anonim válasza:
Szerintem lehet a rövidnadrág, ha tényleg egyszínű sötét, de fehér inggel.
2020. aug. 13. 23:38
20/27 anonim válasza:
Belegondolva hamarabb engednék a nadrágból, mint a fehér ingből. Az úgyis kell, akár farmerrel is csinos ha nem kifejezett ünnepség van, csak szép ruhát kérnek, vagy mondjuk meg kell jelenni valahol pl mesemondó versenyen... Szóval a fehér ing tuti, emellé ha nincs fekete szövetnadrág, hát szeptemberben még nem tragédia. Jó egy sötét farmer, egy sötét rövidnadrág, de akár egy egyszínű, farmer szabású vászonnadrág is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!