Gyerekednek mennyibe kerül az iskolakezdés kb? Hanyadik osztályos?
Külföldön élünk, úgyhogy nem feltétlenül releváns a válaszom.... 88 eurót fizettem a felszerelésért, ebben minden benne van, amire szüksége van erre az évre. "Tandíj" jön még, ez az iskolán kívüli aktivitásokat fedezi, kulturkartya van benne -olyasmi mint Mo-n a diákigazolvány, illetve kreatív órákhoz az alapanyagok és a szekrény berleti díja. Tavaly 150euro volt, iden valamivel kevesebb lesz, még nem jotf meg az email, hihy pontosan mennyi.
Végzős középiskolás
Mi 15 ezerért minden tanszert, kütyüt megvettünk, plusz 6 ezer volt a táska.
Tehát kb 20-25 ezerből bőven kijössz!
Én most vásároltam be pont. Másodikba megy a lányom. Tanszer 20.000 a füzeten kívül, azt a sulitól kapják. Ezenkívül kell 3 pár cipő. Kell egy utcai egy váltó és egy tornacipő. Mivel elmozdult a sarokcsontja kell neki 2 betét is a cipőbe, ami 14.000. A három cipő kb az árakat nézve 25.000 lesz. A ruha bajosabb már arra tavaly 50. 000-et költöttünk.
A táskája pont akcióban volt 14.000-ért. Egy 120-130.000 lesz összesen szerintem.
Harmadikosnak - taska van, tavalyrol rengeteg minden csak iras fuzet kell 5db...
2.kozepsulis - 6db spiralfuzet taska van, minden mas is
Utolso eves kozepsulis - 1db extra spiral a tobbi van.
Tavaly kisse tulvasaroltam magam mert kaptak soronkivul tanevkezdesre penzt a munkahelyemtol a 3 gyerekre. 50e volt a juttatas. Ebbol szerintem meg jovore is marad sok minden 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!