Milyen váltócipőt javasolnátok?
Vászoncipőt kérnek, az ortopédián suplináltat javasoltak - elég rosszul áll a lába a lányomnak, de nem tudom merre kéne ilyet keresnem, mindenfelé baba cipőket találok, neki meg 29-30as kéne...
A sima vászoncipők semmit nem tartanak
Na ez az a kérdés, amiben magasról tennék arra, hogy mit kérnek.
Lányomnak aktív terápia mellett is bokacsontig dől a lába. Nem megfelelő cipőben fájdalmai vannak.
Szerintem te is tégy így!
Kérdezd meg, miért pont vászon és mondd el, hogy neked miért fontos a másik. Bőr szandált adnék rá.
Én is azt mondom, hogy bőr szandál. Vászoncipőt nem nagyon fogsz találni olyat, aminek van rendes kérge is saroknál. Még esetleg a D.D. Step-eseket lehet megnézni, nekik lehet hogy van olyan, ami rendesen tart és belefér egy szupináló sarokék.
De nem hiszem, hogy belekötnének egy bőr szandálba, ha meg mégis szólnak, én mondanám a tanító néniknek mi a helyzet.
Az én lányom már harmadikos lesz, ovis kora óta szandál a benti cipője. Még mindig kell a sarokék neki, csak én már hátul zárt szandált is alig találok a méretében, szóval kínlódás.
Cipő:
Szandál:
Ezek nagyon jó minőségűek, húgom ilyen szandálokat/cipőket hord ovis kora óta, kényelmes, minőségi, nagyon jól tartja a lábát évente 10.000 forintot rá lehet szánni, én is ilyet hordtam anno. Nálunk van a közelben egy ilyen cipőbolt, elmegyünk és felpróbálja hogy jó legyen, illetve színt is választhat. Ezenkívül szoktam látni korházakban és gyógyszertárakban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!