Andi80018 kérdése:
Papír-írószer boltban, vagy egyéb helyen nem foglalkoznak a tankönyvek bekötésével?
Figyelt kérdés
Ez az alsós könyvkötés már tavaly is szörnyű volt, mert ugye nincs pont ugyanakkora fólia, mint a könyv. Hátha létezik ilyen szolgáltatás valahol. :-)2020. júl. 28. 16:52
2/12 anonim válasza:
A pont könyv méretűbe még rosszabb lenne csomagolni. Gyakorold egy kicsit, kb 1 perc se lesz egy füzet csomagolása.
3/12 anonim válasza:
Ezt a csomagolás dolgot neked kell elintézned
Csomagolópapir meg cellux akárcsak régen, nem árulnak passzentos fóliákat mert minden tankönyv mérete különböző
4/12 anonim válasza:
5. éve lesz, hogy "megküzdök" vele. :)
Sima átlátszó, ragasztócsíkos borítót veszek, csak méretre kell vágni, de szerintem van olyan is, ami pont akkora mint a tankönyvek.
5/12 anonim válasza:
Ó, én egyszer gondoltam rá, hogy vállalnom kellene, mert imádom csinálni, imsrősökét meg is oldom évek óta (Zalaegerszeg)
6/12 A kérdező kommentje:
Hát, jó annak, aki szereti csinálni, én nem, és béna is vagyok. Ezt a levághatót vettük tavaly, elég sokáig tartott a dolog. :-)Mindegy, megcsinálom, de aki kultiválja az ilyen tevékenységeket, az előnyben van. Szerintem egyébként simán lenne erre kereslet ebben az időszakban. :-)
2020. júl. 28. 20:59
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanaz a fólia, mint amit a 4-es válaszoló írt. :-)
2020. júl. 28. 21:00
8/12 anonim válasza:
Szerintem ezzel a legkönnyebb csomagolni: [link]
9/12 anonim válasza:
Én abszolút megértelek. Gyűlölöm csinálni. Nincs hozzá türelmem,meg béna is vagyok az ilyenekben. Fizetnék érte,hogy ne kelljen. Nálunk a férjem csinálja,az ajándékokat is mindig ő csomagolja...🙈
10/12 anonim válasza:
Van ilyen szolgáltatás a Pátria Papírnál. Tavaly hallottam róla, de én nem fizetnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!