Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Adnak a gyerekeitek iskolájába...

Adnak a gyerekeitek iskolájában tanszer listát?

Figyelt kérdés

Ha igen, konkrét márkával, vagy csak annyi mondjuk, hogy "színes ceruza"?

Minden esetben azt veszed, ami a listán van?

2020. júl. 27. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy törvényes-e, de annyi bizonyos, hogy ÁLTALÁBAN az ár jelzi a minőséget is. Hangsúlyozom, hogy általában. Nekem eddig MINDIG az volt a tapasztalatom, hogy egy noname színes ceruzával színei haloványak, nem fognak szépen, nem lehet velük normálisan színezni. Vagy a sima grafit ceruzánál is, az 50 forintost egyszer leejti a földre, soha többet nem tudod kihegyezni, mert rommá tört a bél benne. Ugyanez a radír, én az elefántost veszem, mert az attól olcsóbb csak maszatol. És még sorolhatnám, vízfestéknél is ugyanaz a helyzet, mint a színes ceruzánál, egyszerűen nincs színe.

Ráadásul nálunk még az is "bosszantó" évek óta, hogy az önkormányzat nem szól előre, hogy kap a gyermek ajándék tanszercsomagot. Amibe gyakorlatilag minden benne van. Kivéve a ceruzák, mert ugyan benne van, de nagyon rossz minőségű. Az első napon, szülőin osztják ki. Miután már megvettél mindent.

2020. júl. 27. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Különben a dívány.hu oldalon szoktak lenni tesztek, nagyon érdekesek, ez például itt egy grafit ceruza teszt.

[link]

2020. júl. 27. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Adtak a harmadikosnak is, meg az ötödikbe menőnek is. Kért márka nincs, inkább csak azt jelzik, hogy egy bizonyos vízfesték ne legyen lehetőség szerint, mert nem jó minőség. Mi hárman járunk a gyerekekkel bevásárolni, a füzeteket ők választják, nekem mindegy milyen mintás. A többi tanszer kérdésében megegyezünk. Szerencséjük, hogy szeretek papírboltba járni.
2020. júl. 27. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly és előtte a bizonyítvány osztáskor kaptunk, idén elmaradt, így listánk sincs.

Pl színesceruzánál volt feltűntetve preferált márka, de nem volt kötelező azt venni.

2020. júl. 27. 15:46
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk csak lista volt mindig mit kell megvenni márka nem volt.
2020. júl. 27. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!