Adnak a gyerekeitek iskolájában tanszer listát?
Ha igen, konkrét márkával, vagy csak annyi mondjuk, hogy "színes ceruza"?
Minden esetben azt veszed, ami a listán van?
Azt nem tudom, hogy törvényes-e, de annyi bizonyos, hogy ÁLTALÁBAN az ár jelzi a minőséget is. Hangsúlyozom, hogy általában. Nekem eddig MINDIG az volt a tapasztalatom, hogy egy noname színes ceruzával színei haloványak, nem fognak szépen, nem lehet velük normálisan színezni. Vagy a sima grafit ceruzánál is, az 50 forintost egyszer leejti a földre, soha többet nem tudod kihegyezni, mert rommá tört a bél benne. Ugyanez a radír, én az elefántost veszem, mert az attól olcsóbb csak maszatol. És még sorolhatnám, vízfestéknél is ugyanaz a helyzet, mint a színes ceruzánál, egyszerűen nincs színe.
Ráadásul nálunk még az is "bosszantó" évek óta, hogy az önkormányzat nem szól előre, hogy kap a gyermek ajándék tanszercsomagot. Amibe gyakorlatilag minden benne van. Kivéve a ceruzák, mert ugyan benne van, de nagyon rossz minőségű. Az első napon, szülőin osztják ki. Miután már megvettél mindent.
Különben a dívány.hu oldalon szoktak lenni tesztek, nagyon érdekesek, ez például itt egy grafit ceruza teszt.
Tavaly és előtte a bizonyítvány osztáskor kaptunk, idén elmaradt, így listánk sincs.
Pl színesceruzánál volt feltűntetve preferált márka, de nem volt kötelező azt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!