Szerintetek jövőre az idei év miatt a most 11. -esek fognak szívni?
Valamilyen szinten biztos nehezebb az egyik a másiknál, de ez nem direkt van. Lehet véletlen a matek most nehezebb kicsit De jövőre meg a magyar lesz nehezebb persze véletlen. Nem gondolom hogy tudatosan nehezítenének. Az meg a másik kérdés hogy kinek mi a nehéz, nekem pl jól ment matekból az algebra de a valószinűségszámitás nem annyira, ígyhát nekem az algebra lenne könnyebb.
Másik gondolat pedig hogy szinte mindegy hogy mennyire nehéz, mivel az egyetemre jelentkezők kb 90%-a (nem tudom igazából mennyi) abban az évben érettségizik. Az hogy kit hova vesznek fel az piaci alapon működik, ezért is van az hogy évről évre változik a pontszám. Van amelyik szakon fel, van amelyiken lemegy. Abban az esetben kicsit viszont igazad van hogy ha valaki már korábban érettségizett mont mikor felvételizik, akkor az ő pontszáma valamelyest torz a többiekéhez képest, de ezzel jól vagy rosszul is járhat akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!