Meddig lesznek zárva az iskolák? Mi a terv ezzel kapcsolatban? Mikor mehetnek leghamarabb?
Igen, majd pont plázázni fogok 0-24-ben, mert nem féltem a nagyszüleimet, szüleimet és nem érdekel a tanulás érettségi előtt :"D
Kb. Mi jobban akarjuk a távoktatást, mint a tanárok... Ez persze nem igaz, már péntek este óta közösen keressük a megoldásokat a problémára.
Hétfőn ugyanúgy megírom a töri próbaérettségit, 8:30-tól és 12:30-ig be kell küldenem... Majd pont plázázni fogok.
Akinek eddig is lógós, semmirekellő volt a gyereke, az ezután is az lesz, akinek vannak céljai, vagy normálisan meg lett nevelve, az csak ki fogja még jobban használni az időt a tanulásra.
Annyival jobb lesz, hogy itthon lehetek kényelmesen, nem kell a többiek hülyeségét elviselnem, a saját tempónban haladhatok, nem felejtek semmit otthon, s nem arról lesz szó, hogy napi 7-8 órát bent vagyok, hazajövök mint egy zombi, és akkor a hátralévő 6 órában készüljek fel a következő napra, pláne ha tz-t írunk két tantárgyból...
Az iskolák határozatlan ideig tartanak zárva, szerintem maga az oktatásért felelős akciós csoport sem tudja, de az biztos, hogy nem hetekről, hanem hónapokról van szó.
Szerintem én már nem megyek be többet a suliba, ballagásom se lesz...
"Hejj raerunk arra meg"
Ki irta?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!