Ti mit csináltok a régi tankönyvekkel?
Figyelt kérdés
Egyre több helyet foglalnak.2019. aug. 4. 17:27
1/15 anonim válasza:
Hát én már régen voltam iskolás, de mivel változtak pár éve a tankönyvek és eladni nem tudtam, így kidobtam őket lomtalanitaskor és akinek kellett, az elvitte. Ha eladni nem tudod, akkor még el lehet ajándékozni vagy iskolai könyvtárat megkerdezni, hogy beveszik-e.
Más ötletem nincs.
2/15 anonim válasza:
Pont most volt ez nálunk is téma. Ki fogjuk selejtezni, elvisszük leadni a papírhulladékba. Csak azt tartjuk meg, ami még kellhet: a 2 kisebb gyerek gimnáziumi holmijai. 2020-ban illetve 2021-ben érettségiznek, megtartjuk az érettségi tárgyak holmijait. Ezen kívül 1-1 régi ellenőrző, rajz stb. marad meg. Tényleg rengeteg helyet foglalnak.
3/15 anonim válasza:
Leadtuk az iskola könyvtárába. :)
4/15 anonim válasza:
Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma, mert altalanos iskolaban csak a suliban van konyv, középiskolában pedig kölcsönzik őket, így év végén vissza kell őket vinni. Mondjuk mi külföldön élünk.
5/15 anonim válasza:
Utolsó: akkor minek írtál ehhez a kérdéshez, ha semmi hasznosat nem tudtál mondani, és csak dicsekedni akartál h neked milyen jó?
6/15 anonim válasza:
Mi a sulikonyvtarnak adtuk anno.
7/15 anonim válasza:
2. vagyok
A tankönyveket az én gyerekeim is visszaadják, de emellett még ott van az a sok füzet, munkafüzet, lap, nyelvkönyv, kiskori alkotás. Az is tetemes mennyiség.
8/15 anonim válasza:
Én odaadtam a sulikönyvtárnak, ők kiválogatják és ami már elavult, megy a sulis papírgyűjtésbe.
A rajzaimat megsemmisítettem, azok kb emberiség elleni bűntettek voltak. Néhányat tartottam meg poénból.
A füzeteimet viszont sajnálnám, de azok belefértek kb 4 dobozba, annyi meg elfér a padláson.
9/15 anonim válasza:
1998-2010-ig voltam általános iskolás és gimnazista. A főbb tárgyakból íródott könyveimet megtartottam, a többi ment a papírgyűjtésbe. És nagyon jól tettem, a mostani egyensz*rkönyvek világában kincset érnek a kistestvéreimnek pl. a mozaikos könyveim :D
10/15 anonim válasza:
Nagyrészüket vissza kellet adni tanév végén füzeteket,amik nem kellenek kiselejteztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!