Hogy számolják a GYEDET?

Figyelt kérdés

Nekem mennyi járna?

2018 márciusától augusztusig bejelentett munkaviszonyod volt (előtte is dolgoztam már 1 éve csak mint kiderult alkalmi munkával... Szerződést nem adtak) nem részletezném kellett a pénz és nem volt másik munkahelyén.

Utána bejelentettek erre az időre 4 órában. A garantált berminimum 4 órás összegére.

Novembertől januárig találtam másik állást, de azok csak 6 órában alkalmaztak 149000 bruttoert.

Most márciusban szintén ennyiért találtam munkát, de 8 orasat.

Próbaidőm már letetlt, teherbeestem, de sajnos veszélyeztetett terhes lettem, így tappenzen vagyok. Valószínű nem fogok visszamenni dolgozni, vagy ha mégis orvos javaslatára mehetek,, 2 vagy 3 hónapot mivel 12 óra plusz a 3 óra utazás oda vissza elég fárasztó.

A munkaviszonyom nem fog megszunni. Az 1 évem kire megszülök meglesz.

Hogyan számolják ezalatt a GYEDET?

2019. júl. 19. 17:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem,mert mikor akartam 2 napon múlott hogy nem lett meg a 360 vagy 365 nem emlékszem melyik kellett. Abba beleszamit ott az alkalmi munka...

Na de most azt is csak 1 hónapig kapnam nem?

2019. júl. 19. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy a kèrdèsre is válaszolják, a jelenlegi fizetèsed lesz a gyed alapja, a korábbiak nem fognak számítani, mert más volt a munkahely. Viszont ez a táppènz dolog tènyleg necces lesz, ha nem tudsz visszamenni dolgozni mèg valamennyit, akkor bukod a gyedet.
2019. júl. 19. 18:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. A legjobbak an bízom. 🤞🤞🤞🤞
2019. júl. 19. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem fog megszűnni a munkaviszony, ha lejár a táppénz. A táppénzes papírt ugyanúgy le kell adnod, ezzel igazolod, hogy miért nem mész be, de sajnos pénzt valóban nem fogsz kapni, mert 30 napnál több megszakításod volt. Munkanélkülinek is alaposan járj utána (jár-e, és meddig), mielőtt megszünteted a munkaviszonyt.
2019. júl. 19. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:
A munkaviszonya valóban nem szűnik meg, csak èppen semmire se megy vele, "üres" jogviszony lesz, nem lesz jogosult gyedre, nem lesz biztosított jogviszonya.
2019. júl. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!