Mi a CSED alapja ebben a komplikalt ugyben?
Figyelt kérdés
A kismama az elso gyerekkel majus vegeig otthon volt 3 evan at ami alatt, csed, gyed, gyest kapta sorban. Kozben ismet babat var oktoberre igy majus vegetol kivett egy honap szabadsagot majd az orvos tappenzra kiirta veszelyeztetett terhesseg miatt.
Mi ilyenkor csed es majd a gyes alapja?
Kulonoskeppen figyelembe veve azt hogy az otthonlét akatt jelentosen emelkedett a fizetesi fokozata. Sajnos a szemelyugyis nem tud/akar segiteni, a googlebannmegnkogszabalyokban nem tudok eligazodni
Elore is koszonom!
2019. júl. 17. 16:12
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom azepen ez nagyon jo hir.
Amugy tenyleg bonyolult a jogszabaly vagy csak en vagyok bena
2019. júl. 18. 06:25
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves vàlaszolòk. Utanaolvastam es beleolten nemi energiat hogy megertsem. En azt talaltam hogy az cses szamitasi alapja az igenylest megelozo 3. Honaptol visszafele 180 nap jovedeleme. De nincs ilyen jovedelem mert a 3. Evet betoltotte mar a gyerek es nemi szabadsag utan tappenzre megy ami tudtommal ellàtàs ès nem jovedelem fogalmilag.
2019. júl. 18. 20:15
13/13 anonim válasza:
Lépj be facebookon a CSED,GYED,GYÁS csoportba és ott szakértő válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!