Megvalósítható, hogy az egyetem vègére tervezek gyereket? Valaki volt ezzel így?
Külön kasszán vagytok a pároddal, együtt éltek egyáltalán? Ez szerintem nagyon nem mindegy, lehet rosszul értelmeztem, de olyan, mintha nem számíthatnátok egymásra. Mi lesz, ha megszületik a baba, a gondozásához/neveléséhez szükséges dolgokat is külön kasszából fogjátok fizetni, enyém tiéd alapon?
Ne érts félre, nem akarok bunkó lenni, csak ez a felállás így nekem furi.
Amúgy, szerintem baba előtt kellene egy biztos munkahely, ahová nyugodt szívvel vissza tudnál menni dolgozni a gyerek 2-3 éves kora után. Szerintem lelkileg nem mindegy, hogy az embernek van-e lehetősége visszamenni dolgozni, vagy gyerek mellett kell munkát keresnie, ez elég bizonytalan helyzetet teremt.
A művészettel foglalkozás az elején nem túl kifizetődő foglalatosság. Tesóm tanult szobrászművésznek, elhelyezkedett szállodai recepciósként egyetem mellett, most kapott megrendeléseket a tulajdonostól, kvázi ez az első normális megrendelése 25 évesen. Eddig baromi sokan hitegették, megbeszélésekre utazott fel Pestre, ide oda az országban, de mindig bizonytalan volt minden 😣 talán most kezd egyenesbe jönni.
Minden jót kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!