Nektek hany nap mulva erkezett meg az anyasagi illetve gyes es a csaladi potlek?
Ez a harmadik het hogy elkuldtem a papirokat,visszaerkezett a csaladis illetve a gyeses papir hogy kuldjem ujra el a fiam adatait. Ez megtortent a napokban,az anyasagival minden rendben zajlik es meg nem erkezett meg,azt mondtak 3-4-5 nap es kuldik, ilyenkor erdemes keresni oket ennek ugyeben vagy varjak?
Meg mielott barki felre erti vagy kotekedni probalna elmagyarazom miert tortent kozben nevvaltozas.
Sajnos a babam koraszulott 33 hetre szuletett,amikor apasagi nyilatkozathoz kertem egy igazolast a nogyogyaszomtol o azt mondta majd a 35. heten NST-n ir nekem egyet de addigra ugye megszuletett a fiam,igy a nevemre kerult. Azota apuka nevere kerult es ugye mindekozben el lettek kuldve a papirok csak sajnos a szuletesi nevevel,nem a mostanival. Annyira surgettek hogy kuldjem,azthittem valoban annyira surgos pedig raertunk volna a nevvaltozas utan,de mar ugyis mindegy.
Valaki tud segiteni? Nektek mennyi ido utan erkezett?Bocsi a hibakert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!