Így is kaphatnék GYED-et, ha váltok még mielőtt teherbe esnék?
Sziasztok! Egy elég nagy döntés előtt állok, és ez az egy kérdés tart vissza, ezért szeretnék segítséget kérni, hátha valaki tudja a választ.
5 éve állok munkaviszonyban a jelenlegi munkahelyemen, viszonylag jó fizetéssel, viszont jó másfél éve nagyon rosszul érzem itt magam, a főnökömmel rendszeresek a konfliktusok, és többször gondolkoztam már a váltáson, de eddig nem jött jobb lehetőség. Fél éve mellette elkezdtem félállású vállalkozóként bedolgozni egy másik helyre, ami főleg home office-ban működik és nagyon élvezem csinálni, az a munka, amire azóta várok, hogy lediplomáztam. Végre azzal foglalkozok, amit igazán szeretek csinálni. Tegnap mondták, hogy átvennének főállásba a mostani fizetésem triplájáért...viszont csak vállalkozóként tudnék továbbra is oda dogozni.
A lényeg: éppen babaprojektben vagyunk, bár fél éve próbálkozunk a kistesóval, de egyelőre nem akar összejönni. Ki tudja még mennyi idő, mire sikerül...viszont félek, hogy ha sikerül, így nem lesz GYED-em, így hosszú távon rosszabbul járnék. Vagy vállalkozóként is kapok gyed-et? Mit néznek olyankor?
Köszönöm a válaszokat!
50-et.
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen konzultálok szakemberrel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!