Mik jarnak? Es hogy csinaljam?
Sziasztok! :)
28hkm vagyok majus 15tol megyek terhessegi tp re.
A szules várható idopontja julius 30.
A kérdésem a kovetkezo:
Jar ez alatt az utazasi tamogatas es a szepkartyara a penz?
Es ha esetleg felmentest kapok az uzemorvostol? (Gyar,hatalmas ceg az egesz vilagon jelen van.)
Kirughatnak a cegtol tp alatt? Fel eve vagyok itt hatarozatlan a szerzodesem.
Hogy csinaljam szerintetek? Hogyan kell egyaltalan elindulnom? Ha megvan a tp papir azt beviszem a munkahelyre es azutan? Segitsetek legyszi mert nem ertem ezt a folyamatot osszezavarodtam. Mi mettol meddig jar stb minden erdekel :)
Koszonom.a valaszokat
Tp alatt nem jár utiköltség, sem cafeteria en ugy tudom.
Terhesen nem rughatnak ki az tuti, csak azert mert tpre mész. Megvan a papir beviszed, vagy postai uton bekuldod a munkaugyre vagy a berszamfejtonek, aztan ennyi. Nem kell agyon gondolni ezt az egeszet.
A felmentes teljesen mar errol az uzemorvossal beszelj.
Útiktg csak ledolgozott munkanpokra jár.
Cafeteria járhat, munkáltató szabályozza.
Tp vagy felmentés: kérdés: van baj a terhességgel, vagy a munkakör káros a terhességre. Ha az első, akkor tp. Ha utóbbi, akkor felmentés.
Tp esetén jobban jársz, ha a szülést megelőző 28. naptól kéred a csedet; felmetés esetén jobban jársz, ha a szüléstől.
4 muszak 12 oras munkarend
Elektromos cuccokat gyartunk ami akkus es csatlakozos.
En pedig inzulinos cukorbeteg vagyok.
Szoval elvileg veszelyesztetett terhes vagyok. Akkor mire erdemesebb? Uzemorvossal beszeljek vagy tp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!