Ti mennyi idő alatt kaptátok vissza az adókedvezményt?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet és abban április 2. volt megjelölve beérkezési dátumnak ezután elvileg 30 napon belül utalják. A gyakorlatban még egy fillért sem kaptam. Nektek mennyi idő volt amíg kiküldték a pénzt, belefér ez vagy keressem meg az illetékes szervet?2019. máj. 3. 08:00
1/6 anonim válasza:
Volt egy kis csúszás, 32 v a 33 napon azt hiszem. Szerintem hétfőn vagy kedden megkapod.
2/6 anonim válasza:
30 nap.
Február 8-án adtam le a bevallást ügyfélkapun, március 11-én érkezett számlára.
4/6 anonim válasza:
Ha jól számolom, a mai a 31. nap, szóval akkora csúszás azért még nincs. Úgy emlékszem, 30-32 nap között naptam meg eddig, idén pont 30 napra.
5/6 anonim válasza:
Én tavaly igényeltem vissza, akkor kb. 2 hét, de lehet még annyi sem 10 nap alatt megjött. Nem is reméltem, hogy ilyen hamar utalják.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Nem aggódom akkor még. :)
2019. máj. 3. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!