CSED és diplomás GYED igénylése hogyan történik?
Nem! Azért kérdeztem, mert nem lesz... OMG
Ugyan miért kérdeznék ilyet, ha nem lenne? -.-
Én úgy tudom, hogy igen.
"Csecsemőgondozási díjra jogosult az a nő, aki a gyermeke születését megelőző két éven belül 365 napon át biztosított volt..."
"A csecsemőgondozási díjra jogosultsághoz szükséges előzetes 365 napi biztosítási időbe be kell számítani
...
közép- vagy felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán egy évnél hosszabb ideje folytatott tanulmányok idejéből 180 napot"
És ebből hogy szűrted ezt le? :)
Te nem voltál eddig egy percig se biztosított, ha csak a suli volt mögötted. Egyetem alatt csak egészségügyi szolgáltatásra jogosult az ember, a biztosítási jogviszony kizárólag munkaviszonnyal szerezhető meg.
Hát akkor nem jár, rosszul értelmeztem, ennyi, nem dől össze a világ. Nem intéztem még ilyet, nem kell mindent tudnom.
Azt nem említettem, hogy egyáltalán nem dolgoztam volna...
A GYED-del kapcsolatban pedig még mindig áll a kérdés. Kell hozzá az egyetemről igazolás vagy sem?
Egyetemistaként hogy lehetsz ilyen kész pi. meleg málé?
Goggle első találata megadja minden kérdésedre a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!