Hol és hogyan tudom igényelni az egyszeri anyasági támogatást? Milyen igazolványok kellenek hozzá?
Ügyfélkapun is lehet, úgy gyorsabb.
Kell hozzá a baba lakcím és TAJ kártyája, az kb. 2-3 hét mire megjön, addig semmit sem tudsz intézni. Ezenkívül születési anyakönyvi kivonat, igazolás a terhesgondozásról (4 pecsét), ill. a te saját okmányaid, személyi+ lakcím k.
2.
Ügyfélkaput tudsz linkelni?
Nem találtam meg, úgy akartam
3.
Nálunk annyi volt a kormányablakn, mintha postára mentem volna
Pedig a csp--t is intéztem.
Plusz átnézték a papírt
Kérdező
Ahogy itt írják, é a linkeken is 3 féle módon is igènyeljeted
#4. magyarorszag.hu
Ha van Ügyfélkapud, csak akkor tudod ott intézni. Kormányablaknál nyitnak neked, kb. 5 perc és ingyenes.
Én is bementem először, hogy személyesen igényelem, és mivel bankszámlára kértem, kellett volna bankszlakivonat, vagy valami igazolás, hogy az az én számlám. Mivel ez nem volt nálam, hazamentem és elküldtem ügyfélkapun a kérelmet. Nem kért semmi igazolást, csak beírtam a folyószla számot, 3 nap múlva utalták. A családit is így igényeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!