Kata977 kérdése:
Anyukák! Szerintetek kapunk előrehozott gyedet augusztus végén?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 12:31
11/17 A kérdező kommentje:
4nek!Ez kicsit durva hozzászólás volt már csak azért is mintha nem tudom mekkora összegről beszélnénk, a családi kB. egy gyerekcipő árát fedezi!
2018. aug. 30. 08:34
12/17 anonim válasza:
11
És? Ezek az összegek nem arra vannak, hogy soron kívül, ebből vegyél a gyerekeidnek iskolaszert vagy bármit, hátha korábban adják, mert meglepődsz, hogy augusztus után szeptember következik ...
A kérdést sem értem.
13/17 A kérdező kommentje:
A családit szerintem pedig pontosan azért kapjuk, hogy a gyerekeinkre költsük! A kérdésen meg nem tudom mit nem lehet érteni, az utalási időpontokat közlő oldalak tévesztettek meg, mert ott mindenféle juttatás utalása (családi, csed, gyed, gyes stb.) augusztus végére volt írva, ezért is merészkedtem megkérdezni. Csupán tájékoztatást szerettem volna, nem kommenteket, beszólásokat... Nem is értem sok ember reakcióját...
2018. aug. 30. 10:15
14/17 anonim válasza:
13
Igen, hogy a gyerekekre költsd. A családi pótlékot AZÉRT hozták előre, mert NEM KIZÁRÓLAG kettő éveskorig jár, amilyen korú gyerekek NEM járnak iskolába.
IGEN, azért kapod, hogy a gyerekeidre költsd, de NEM KORÁBBAN, hanem tárgyhóban.
Mindezek miatt állunk értetlenül a kérdésed előtt.
15/17 A kérdező kommentje:
Nagycsaládosok vagyunk, nem csak a pici van, nem olyan egyszerű az egész, de már nem szeretném az egyszerű kérdésemet tovább kommentálni. Természetesen szeretném megköszönni azoknak akik egyszerűen komment nélkül válaszoltak nekem!
2018. aug. 30. 10:45
16/17 anonim válasza:
Én is nagycsaládos vagyok, és pontosan olyan egyszerű, mint mindenkinek, hidd el, mert nagycsaládos is a gyerek 2 éves koráig kap gyedet, mint más.
Peace.
17/17 anonim válasza:
Csak poén volt, nem szidalmaztalak, de látom nagyon betalált a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!