CSED igénylőt hogyan kell kitölteni?
2.2 pont nem világos: Az újszülött után ön vagy más személy igényelt-e más pénzgeli vagy családtámogatási ellátást? És ott alul van felsorova GYES is. Nem igényeltünk múlt időben, viszont majd fogunk jövő időben. Akkor a nem-et írom be ha jól értem.
Ezután a 4-es hozzájáruló nyilatkozat nem egyértelmű. Jelen nyilatkozunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a 2.3 pontban nevezett ............. által jogaplp nélkül felvett gyermekgondozási díj az 1. pont szerinti ............ részére - a közös háztartásban vavelt gyermekünkre tekintettel megállapításra kerülő pénzbeli egészségbiztosítási ellátás összegéből levonásra kerüljön. Ellátást kérelmező szülő és ellátást jogalap nélkül felvevő szülő - HA EZ UTÓBBI NINCS, akkor ezt a nyilatkozatot nem is kell kitölteni.
Én vagyok anya aki igényli, más nem vett fel semmit és nem igényelt semmit. Köszönöm előre is!
Jól értelmezted.
2.2 nem-et írsz, a nyilatkozatot nem kell kitölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!