Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » CSED igénylőt hogyan kell...

CSED igénylőt hogyan kell kitölteni?

Figyelt kérdés

2.2 pont nem világos: Az újszülött után ön vagy más személy igényelt-e más pénzgeli vagy családtámogatási ellátást? És ott alul van felsorova GYES is. Nem igényeltünk múlt időben, viszont majd fogunk jövő időben. Akkor a nem-et írom be ha jól értem.

Ezután a 4-es hozzájáruló nyilatkozat nem egyértelmű. Jelen nyilatkozunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a 2.3 pontban nevezett ............. által jogaplp nélkül felvett gyermekgondozási díj az 1. pont szerinti ............ részére - a közös háztartásban vavelt gyermekünkre tekintettel megállapításra kerülő pénzbeli egészségbiztosítási ellátás összegéből levonásra kerüljön. Ellátást kérelmező szülő és ellátást jogalap nélkül felvevő szülő - HA EZ UTÓBBI NINCS, akkor ezt a nyilatkozatot nem is kell kitölteni.

Én vagyok anya aki igényli, más nem vett fel semmit és nem igényelt semmit. Köszönöm előre is!

2018. júl. 27. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Jól értelmezted.

2.2 nem-et írsz, a nyilatkozatot nem kell kitölteni.

2018. júl. 27. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösziii! Már csak egy kérdésem maradt: gyermek háztartásba kerülésének időpontja? Hát ez meg micsoda? Születési idő? Kórházi zárójelentésen lévő kórházi tartózkodás utolsó napja, vagy ennek másnapja?
2018. júl. 30. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Stületési idö, az kerül majd a lakcím kártyájára is.
2018. júl. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!