Ha a gyerek apjanak a gyed-re fáj a foga akkor sem veheti el nélkülem ugye?
Figyelt kérdés
Külön neveljük a gyerekünket es en vagyok otthon vele gyeden (anyuka), nem élünk együtt, gyerektartast fizet az apa, viszont nem olyan régóta állandóan azzal nyaggat, célozgat, hogy egy evet o maradna otthon a gyerekkel es majd en visszamegyek dolgozni es fizetem neki a gyerektartast mivel nala lakna a gyerek. En ezt nem akarom. Nélkülem nem igényelheti a gyedet ugye? Nyilván en akkor nem kapnam de gondolom az en beleegyezesem is kell hozzá vagy legalabbis lemondani szükséges lenne.2018. jún. 23. 15:04
1/3 anonim válasza:
Neked le kell mondani a gyedet, ő akkor tudja megigényelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm! Akkor semmiképpen nem tud a hátam mögött intezkedni
2018. jún. 23. 16:56
3/3 anonim válasza:
Nem, nem tud. De egyszerűbb lenne elindítani egy gyermekelhelyezési pert és nem is merülhetne fel ilyen kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!