Táppénzre szeretnék menni. Ki ad igazolást illetve ki vesz fel a nőgyógyász vagy háziorvos?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 10:56
1/7 anonim válasza:
Attól függ.
Megfázással, vagy veszélyeztetett terhességgel szeretnél menni...
2/7 anonim válasza:
A nőgyógyász ad igazolást és a háziorvos vesz fel táppénzre.
3/7 anonim válasza:
Ha a terhesség miatt mennél táppénzre, akkor a nőgyógyász ajánlására a háziorvos vesz fel táppénzre. Ha beteg vagy (terhességtől független) akkor nem kell előtte a nőgyógyászhoz elmenni.
Nálunk így van, de olvastam már itt olyat, akinek a nőgyógyász adott tappenzes papírt.
4/7 anonim válasza:
Engem a nőgyógyász vett tp. állományba, igaz csak 2 hetet voltam, utána CSED. Erről is a nőgyógyász adott igazolást.
5/7 anonim válasza:
Táppénzre szeretne menni, tehát semmi baja. Ha lenne, nem kéne kérnie...
6/7 Horváth Ildikó Erzsé válasza:
Beteg vagy? Vagy csak nem akarsz dolgozni? Ha nőgyógyászati problémád van, kérjél időpont ot
7/7 anonim válasza:
Ha beteg vagy házi orvos, ha terhes nőgyógyász!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!